A keď sa spýtate na honor stránke ich odpoveď stoji za nič. Žiadne info absolútna neinformovanost. Toto som nečakal od honoru. Dosť sklamanie opýtas sa na to kedy bude a oni sak sa vám to zjaví na telefóne. Ani približný dátum nič
Dostali sme ozaj super darcek. Zasa velke gulove. Ozaj je teraz vidiet ze to ide s Honorom dolu vodou. Toto je moj posledny telefon od tejto znacky. To, ze aktualizacie idu pomaly je od Huawei-Honor zname, ale toto je uz privela ako si z ludi robia srandu.
Samozrejme ze nebrani, ale v chovani telefonu to je poznat. A dost. Honor Play uz ma A9 a je to viditelny rozdiel oproti A8. Mna irituje hlavne to, ze tzv. vlajkova lod je dost pozadu v tomto. Ako som uz pisal- u mna posledny telefon tejto znacky (pomale aktualizacie, ktore i tak riesia ine ako podstatne veci, nulove riesenia z podpory zakaznikov) atd.
Vyzerá super rýchlosť systému zatiaľ ok. Čo je nové že po novom píše verziu systému pri aktualizácie aj opravný patch. Čo som bol prekvapený najskôr stiahol android 9 a následne opravy systému.co som prekvapený záplata 1.november predtým novšia