Nemá někdo tip, jak vylepšit zvukový výstup?
Ať do BT sluchátek nebo do drátových pecek či drátových náhlavních Sonek je to dost hrůza. BT a pecky hrůza, ty Sonky jakž takž, ale taky horší než u Redmi Note 4.
Na fórech se psalo, že by to měli opravit v EMUI 9.1, ale toho už se asi bohužel nedočkáme.
A pak bych rád ještě 2 věci:
1/ mám u některých aplikací nastavený zámek (obličej/otisk), ale problém je, že pokud je od této aplikace upozornění v liště, tak se zobrazí pouze počet upozornění, ale nezobrazí se, co v nich je. Pokud na to kliknu, dostanu se rovnou do aplikace, kde ne vždy je zřejmé, čeho se notifikace týkala.
2/ jak se zbavit otravné notifikace, že aplikace xy se chce překreslit přes všechny aplikace. Nechci ani to zobrazení zakazovat, ani zakazovat všechny systémové upozornění apod. Kde zakázat pouze toto se mi najít nepovedlo.
Díky.
PS: nevím, jaké máte představy o foťáku v mobilu za necelých 6000 (já kupoval na MP v 20% akci za 4790 Kč), ale mně přijde velice dobrý. (Bohužel je to na rajčeti, které to automaticky zmenší na 2mpx a dost zkomprimuje).
https://mihol.rajce.idnes.cz/Honor_8x
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X