Ahoj všem.
Honora mám týden...je to ale ne honor ale HOROR
po dvou dnech co jsem tam konečně dostal aplikace co používam jsem tam strčil druhou simku a po zapnutí mi to nevzalo heslo!!!!!!!!!!!!!! že prý je špatné...musel jsem udělat mastr reset a všechno znova...
do všeho mi leze reklama často přes pul displeje wish wish wish....
fotí to uplně nanic, jedině si furt hrát s nastavením foťáku...dnes jsem si myslel, že jsem to vychytal a zas polovička fotek neostrá, barvy uplně na nic, šedivý auto je modrý..pleťovka je zelená a mj. ta mám taky to ufo na obloze...
kdyby mě to nebylo blbý, tak ho po týdnu vrátím, ani nevím jestli to vubec jde, jasně že už je vidět že je používanej...
konečně jsem do toho dostal fungující call rekorder, nesmím ho updatovat ale steně ho něco vypíná, nenašel jsem co, nevím jak ho udržet aktivní...dtto hlasová oznámení, na předchozím mobilu to bylo přímo v androidu...ted musím mít aplikaci...chvilku hlásí, chvilku nehlásí, občas hlásí co nemá....
před tím jsem měl, ještě mám samsuga galaxy aplhu, tomu jsem neměl co vytknout, fotky jak z praku, málo kdo věřil, že je to focený mobilem, všechno tam smysluplně fungovalo, přežil i násobné přejetí autem

(jen displej pryč)...ale už mi vadila velikost, blbě vidím, tak jsem chtěl něco většího a hlavně jsem musel dobíjet i přes den, což mě tedy kakalo poslední dobou dost...
Co jsem si měl prosím vás pořídit po té alfě místo horora 8x ?
hele, další fotka............................ to nezkousnu
a fakt jste s tím hororem tak spokojení?????? nechápu