Telefon mám hned od prvního dne v ČR.
Telefon byl původně pro přítelkyni, které se rozbila S7 ale nevyhovoval ji, tak jsem ji dal mojí S9+, kterou jsem měl také hned od prvního dne v prodeji v ČR.
Telefony používám na volaní, sms, net, fb, yt, net a maily nějak nepozoruji nějaké zhoršení oproti S9+..
Super mega plus chválim za folii a obal v balení, furt nechápu proč to třeba Samsung u telefonu za 25000 Kč nedává.
Osobně se mi vzhled 8X libí mnohem více nez S9+. Kvůli tomu jako 8X vypadá, tak jsem začal zvažovat i Iphone XS max

ale nakonec vyhrála rodinná dovolena.
Věci co jsou horší než na S9+ je zvuk z repra a mám pocit, že fotoaparát je naprostá KATASTROFA, věděl jsem že, udělám velký downgrade ale fotoaparát byl dost chválen v recenzí.
Věc co mi nejvíce s*ere je kvalita bluetooth. Používám sluchátka Sony W1000MX2 a když jsem v oblasti kde je více lidí, tak se to nedá poslouchat, protože to furt vypadává.
U S7 ani S9+ to nedělalo.
Ted největší průser což bude asi nějaký bug. Poslouchám hudbu přes bluetooth, dostanu nějakou notofikaci a sluchátka začnou strašně nepříjemně šumět jako stará TV co nemá signál. Musím hned sluchátka sundat aby mi nebouchla hlava....Snad to Honor opraví nebo telefon časem reklamuji.