ice.bc - ďakujem za odpoveď, dlho som bol v tom že ho má, dokonca to tvrdili aj slovenské recenzie (fony. sk) no čo už, je to škoda. Inak toto je môj už v poradí šiesty Honor (6,7,8,9,10,20) a prvý ktorému chýba
Naposledy upravil Timino1 dne 3. 1. 2020 16:57, celkově upraveno 2
Čo sa týka displaja tak 20tka ho má zatiaľ najlepší. Naozaj veľmi pekné podanie farieb, čitateľnosť na slnku, bola to slabina u Honorov, ale 20tka ho má naozaj dobrý. Dlho som premýšľal či ísť do P30 kvôli Oledu, napokon zvíťazila spokojnosť s touto značkou a hlavne pomer cena/výkon
Timino1: Právě, že ten infraport uváděli skoro v každé recenzi Takže nejsi jediný, kdo počítal s tím, že ho v telefonu najde Osobně jsem to už před koupí věděl, ale taky jsem s IR na začátku vybírání tohoto telefonu počítal, jako s jasnou věcí. Párkrát jsem ho na Honoru 9 využil.. Všechny na začátku zmátl prvek na horním čele, který ale nakonec slouží jako senzor okolního světla. Ale vedle něj je ještě jeden, menší.. A to sem zatím nedohledal, k čemu je. Asi budu muset kouknout do návodu
ice. bc - Vrchná strana obsahuje dierku ruchového mikrofónu, vedľa toho svetelného senzoru. V návode to nieje pozeral som to, ale našiel som to v jednej recenzii
Asi tomu nechápeme viacerí, ja mám dokonca poslednú bezpečnostnú opravu z 1.11.2019 a to je už dosť neskoro. Žiaľ u Honoru je bežné že veľké aktualizácie chodia neskoro. Ja počkám ešte pár dní, ak nepríde tak ho nainštalujem z Firmware Finder