od hbboy 9. 2. 2020 13:44
ahoj majitelé tohoto telefonu. Měl jsem mobil Huawei NOva 3 luxusní fotky, signál, jen mě v autě v nové oktávce přes bluetooth třeba při navigaci zvukově neupozorňoval na příchozí emaily či SMS. Nyní mám firemní horší P Smart 2019 a je to to samé, navíc blbej konektor na nabíjení, horší signál wifi doma než manželka s Novou 3, horší fotky.
Proto si chci koncem týdne, třeba budou ještě nějaké Valentýnské slevy 500kč apod koupit nový mobil zase po 2 měsících měním -))). Ale snad mi rok zase vydrží.
Mohu se zeptat jak je na tom HONOR 20 PRO, který se nechá nyní koupit za 9990 Kč. Zajímá mě hlavně signál volání, u nás na firmě je blbý signál O2 a musím být při volání v okně s PSmartem. Jak je na tom zvukové upozorňování v autě přes Bluetooth - mám novou oktávku a prostě mi přijde email, na display to vidím, ale když se třeba hodinu na mobil v kapse nedívám tak prostě nevím, že mi třeba přišla objednávka. U Samsungu nikdy nebyl problém se zvukovým upozorňováním - tak doufám, že třeba HONOR a jejich nadstavba nová a Android 10 už to má stejně jako Samsung. Foťák u Novy 3 byl luxusní, P Smart nic moc, tak doufám, že se vrátím zase ke kvalitě.
Ještě jsem zvažoval nový Samsung A51, který je sice méně výkonný, ale lákal mě amoled display. Hry nehraji. Fotí prý hůř a má špatný signál na volání - proto asi pro mě nepoužitelný - špatný signál na firmě. Můžete mi prosím někdo odpovědět na mé dotazy ???
Děkuji
Nyní Samsung galaxy S21 FE. Předtím Honor 20 PRO, Huawei PSmart 2019, Huawei Nova 3, Samsung S7, S6, S5, S3 NEO, LG G3S, LG G2, Samsung S3, Samsung NOTE 2, Huawei Y300, Huawei G300, Nokia 5230, předtím tlačítkové Nokie od dob paegasu.