Internet v zahraničí [ceníky, simkarty, kde koupit]

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vasil 28. 2. 2013 15:40

Kratky pobyt v domovine (Ukrajina) vysledky - internet za 1Grivnu na den (neco kolem 10eurocentu=2.5Kc, slovne INTERNET ZA 2koruny 50H DENE!!!!).
Je to od Kyivstaru http://www.kyivstar.ua/zt/mm/mobile_internet/tariff_service/phone/internetwithoutlim/#prepaid
Nazev sluzby internet bez omezeni -(prelozeny nazev). I kdyz deni FUP je na 50Mb,coz podle mne dostacujici. Simku se da koupit v jakym koliv obchode skoro.
Omluvam se za chyby :-)
Vasil
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 1. 3. 2013 01:25

Ot: A to pry na ukraine je draho :-) a co teprve estonsko, tam maji simky a ma prichozi hovory ve 150 statech sveta zadarmo ale globalni simku s dobrym datovym planem aby clovek pohledal.
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod speedisko 12. 3. 2013 08:47

Zdravím,

Zajímalo by mne, co by stálo, poladit abych měl na dovolené internet? Buď v mobilu (O2) nebo v iPadu ?

Destinace - Španělsko - Kanárské Ostrovy - Fuerteventura ?

Díky
Cayenne S Diesel
911 997.2 4S
M3 E46
WRX STi
speedisko
Junior

Odeslat příspěvekod kanus 25. 4. 2013 11:10

Ahoj,
potřeboval bych na týden v Německu SIM u které by byl aktivovaný BIS. Poskytují to vůbec něměčtí operátoři k předplacenkám? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Platit Vodafonu za každý den ~ 60,- se mi nechce.
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrE70 1. 5. 2013 09:36

Ahoj,
mate nekdo zkusenosti z internetem v Cerne hore? Jde tam koupit nejaka SIM jako predplaceny internet ? Diky za pripadne rady.
petrE70
Junior

Odeslat příspěvekod Chris8 13. 5. 2013 16:24

Jedu na týden do Itálie, budu se tam muset často připojovat na net, doporučili byste mi prosím nějakou předplacenku? Potřebuju využívat především rychlá data, děkuji :)
Chris8
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 14. 5. 2013 11:25

Dobrý den, pokud by někdo potřeboval sim kartu do německá na internet a nebo volaní tak mu dokážu poradit i tu sim kartu poslat mam některé doma.

Můžete mě kontaktovat na e-mail: o2.tylinger@seznam.cz
tel: 721028015

S pozdravem J. Tylinger
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod ka-spel 14. 5. 2013 12:10

Tip na NET ve Francii?
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 19. 5. 2013 13:45

Také hledám tip na net ve Francii, resp. Monaku, no uvídím asi na místě.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bender1 30. 5. 2013 16:04

Jedu do Londýna na 3 dny, potřebuju nutně mobilní Internet a nejlépe i umožněný tethering pro laptop na předplacenou (pay-as-to-go?) kartu. Máte prosím Vás nějaký tip u koho a s dobrým pokrytím? Čtu tu ale vypadá to, že to jsou starší nabídky i odkazy na Googlu a na stránkách operátorů se nevyznám... Potřeboval bych něco výhodného, ať na 3 dny nemusím platit, kvůli Internetu přes 800 Kč, to už se pak vyplatí roming, ne? Díky!
Bender1
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 30. 5. 2013 19:42

Jak hodne dat? 3GB - ve meste v pohode, ale na Heathrow jsem se s tim nejak nechytal.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bender1 31. 5. 2013 15:50

Mně by stačilo určitě těch 3 GB, nejlepší by bylo, kdyby se s tím dalo i volat a možnost micro-sim, mám v plánu mobil s tímto typem microSIM. Takže to by stačilo zajít do Three, koupit si SIMku a aktivovat? :)
Bender1
Junior

Odeslat příspěvekod Georf 2. 6. 2013 11:20

Poraďte mi, jakou SIM a kterého operátora si počídit především pro internet do mobilu na 12 dní na poznávací cestu busem, abych se nenudil :) : SRN, Belgie, Francie a UK. Díky....
Georf
Junior

Odeslat příspěvekod Bender1 2. 6. 2013 15:23

Ještě k té Anglii, neumím moc dobře Anglicky, ale rozumím dobře, že http://store.three.co.uk/Mobile_Broadba ... _As_You_Go si můžu koupit jenom předplacenou kartu bez donglu a půjde mi s ní i volat nebo pouze data na mobilu, příp. tethering na notebook?
Bender1
Junior

Odeslat příspěvekod skype 2. 6. 2013 17:32

Data a SMS
Předchozí stránkaDalší stránka