Byl bych rád,pokud by se zde diskuse na téma polských operátorů trošku rozjela.Taky mám tarif u A2Mobile a používám ho v česku.Volání za 64,-Kč/měs.,neomezené volání s neomezenými daty za 94,-Kč/měs.-tento tarif mám já.Jediné omezení je u dat.Pokud ho používám v ČR,je tam omezení na 1,31 GB. Takže volám neomezeně + 1,31 GB,to vše za cca.90,-Kč.Poprvé jsem musel do Polska koupit kartu v obchodech Žabka.Nechal jsem si dobýt kredit 500,-Kč,což mi vyjde skoro na půl roku při spotřebě 90,-Kč/měs.Poté lze bez problémů dobíjet platební kartou přes stránky operátora.
Jedinný problém,který nemám vyřešen,je ten,když mi někdo bude volat z česka na moje polské číslo,se kterým budu také v česku,tak je to volání do zahraničí nebo se na to vztahuje také roaming ????
Jelikož mám duální telefon,tak z polské sim volám a na českou sim přijmám hovory.
Na závěr chci pozdravit všechny lenochy,kteří každý měsíc tupě platí českým operátorům nekřesťanské částky.Pokud by se vás několik tisícovek chytlo za nos a přešli do polska,tak by jste viděli,jak by u nás slevnili.Příští týden už přivezu z Polska dalších osm sim karet pro své kamarády.
Čekám na reakce !!!!
-- 15. 3. 2019 05:52 --Polská sim by měla v česku fungovat cca 1 rok,pokud během používání vyjedete do polska,doba se prodlužuje.
I kdyby měla fungovat rok,tak si po roce koupím jinou a na volání budu mít jiné číslo,na příjmání hovorů však pořád to stejné české,což je snad jediná nevýhoda.Ale za 90-ti korunový paušál jsem ochoten to překousnout.
Níže ještě zasílám foto svého účtu u polského operátora pro nevěřící Tomáše a pro pořádek ještě kurs :
1PLN = 6Kč.
-- 15. 3. 2019 05:54 --