a2mobile roaming (v PL neomezený net)

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kerlcz 21. 3. 2019 17:16

Zdravím, tak dneska jsem taky SIM pořídil.
Registraci provedla prodavačka v obchodě ŽABKA na OP. Na SIM byl ihned aktivní Roaming, tak se dalo ihned bez nastavování v CZ používat a volat.
Internet nebyl funkční a musel jsem ručně nastavit telefon, pak ale ihned naběhl 4G v síti Vodafone. Vše bez problému a plně funkční v Česku.

Ještě jsem zjistil po přihlášeni do samoobsluhy, že limit internetu v EU je 1,8GB
Přílohy
001.png
Naposledy upravil kerlcz dne 21. 3. 2019 19:26, celkově upraveno 1
kerlcz
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 21. 3. 2019 17:59

Funguje jen pod VDF CZ ? VoLTE asi nemaka co ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod steve 22. 3. 2019 15:19

A na Slovensku? Skusal niekto, ze v ktorej sieti? V lete sa opat zastavim na den-dva v Zakopanom a skusim to aj s a2mobile.pl
Zaroven, chcem nieco urobit aj so 4 SIM virginmobile.pl, ktore mam aktivovane na balik Free, ten vsak v zahranici strhava asi 6 centov/minuta z kreditu.
Polske SIMky su v CR a SR nadejne a urcite prispeju k tomu, aby sa polske ceny presadili aj u nas skor ako za 2 roky, ako prorokoval klasik.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod kerlcz 22. 3. 2019 16:19

A si to sem nepatří... ale mám SIM navíc. Pokud by měl někdo zájem info do SZ.
kerlcz
Junior

Odeslat příspěvekod steve 23. 3. 2019 09:58

Smely to clovek, lenze prenos na inu osobu bez jeho pritomnosti pri regitracii /+pas alebo OP+ podpis/ asi nepojde. Uz nikde v EU. A nechat SIM na svoje meno u cudzieho clovecika /bez zahlasenia kradeze a zrusenia platnosti u operatora, to chce nervy. Takze, radsej pohodovy vylet do Polska a vsetko osobne, zadarmo, + dokonca so slusnym bonusom.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod kerlcz 23. 3. 2019 12:44

Asi to riziko být muže, ale předpokládám, že zájemce, by to nezneužil... nenapadá mě jak, by to někdo mohl zneužít, když je vše v tarifu. Volání,SMS a internet a služby fungují jen jako předplacenka až po nabití kreditu a volat jde jen na běžná čísla.
Naposledy upravil dockalacek dne 23. 3. 2019 18:03, celkově upraveno 2
Důvod: Pokud reagujeme na poslední příspěvek, necitujeme ho!
kerlcz
Junior

Odeslat příspěvekod KrylP 23. 3. 2019 13:25

Steve je zbytečná HISTERKA, zneužít předplacenku… :) ;-)
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod steve 23. 3. 2019 18:19

A KryPI asi este nic necital o zneuziti SIM, ktore sa posuvaju aj predavaju na nevypatratelne pouzitia.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 24. 3. 2019 20:20

Koukám na seznam jejich nabídek,( https://komorkomat.pl/a2mobile-oferty-karte/ ) a je tam CHYTÁK . Kdo si zvolí tu nabídku za 15 a vybere vedle volných hovorů a netu i bezplatné sms a mms, má ve smluvních podmínkách poznámku .
Warunki uczciwego korzystania:
Przyznany pakiet GB w roamingu dotyczy Internetu wykorzystywanego do aplikacji społecznościowych KATZ, Frifon, Facebook i Messenger. Poza tym pakietem Internet kosztuje - 0,04 zł/1 MB

Takže pak má volný internet jen na FB a Messenger. Ostatní za 24hal/MB
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod gejzic 25. 3. 2019 04:20

Díky za odkaz,
jsou tam krásně a přehledně uvedené jednotlivé tarify a vyplývá z toho,že nejdražší tarif u nich stojí 180,-Kč.Zajímavé,že tam to jde.Je třeba dělat osvětu !!!! Mě už kontaktovali z O2,že zjistili,že naší firmě (20 SIM) končí u Vodafonu v listopadu smlouva,jestli nechceme přejít.Tak jsem jí řekl,jaký mám momentálně tarif s polskou sim za 90,-Kč a pokud mi nedají stejný,tak ať už nevolá.Nejprve se jí to nezdálo,ale později mi řekla,že to dá k posouzení dále.Uvidíme,jestli se ozve.Když můžou mít za 100,-Kč tarify ministerstva,kde mají platy těžce nad průměrem,tak proč by ho nemohli mít další lidi.
gejzic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladaman 27. 3. 2019 17:45

Zdravim, chci si tuto kartu taky koupit. Chtel bych se zeptat na to dobijeni platebni kartou pres branu operatora. Jde to nabijet nebo ne. Dale me zajima jaky tam je prenastaveny pausal. Co roaming je aktivni hned po aktivaci simky nebo se musi aktivovat pres jejich samosku. Diky predem za Vase rady a zkusenosti.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod GOLDman5 27. 3. 2019 19:35

Ahoj
Ja som vcera uplne nahodou mam pracovnu cestu do Ceskeho Tesina tak som skocil do zabky kupil sim a doma na SK odskusal. Predavacka registrovala sim, tu som vlozil az do telefonu na SK, internet nesiel tusim ale nastavil som apn na " a2mobile.pl " a uz isiel. Hovory sms mms niesu problem . Len mam problem sa prihlasit do 4G/LTE siete na Slovensku, ani do jednej mi nejde. Neviem ...apn mam dobre a na chate mi poliak furt mele svoje dookola to iste tak sa pytam ake su partnerske siete dostupne , napise mi len zoznam partnerov ( ORANGE TELEKOM O2) ale nie v ktorej by mala byt alebo nemala byt dostupna LTE siet. Dokonca ani siet telekom sk mi nejde a mala by ist :) A stale to iste a ze nevie mi zarucit signal , pritom tu mam vsetky LTE siete dostupne :D Tak neviem teda co robit :) Inak zasadna vec. Dobit kredit mi neslo cez stranku operatora ( kartou REVOLUT mam cize UK ) ale ked som presiel na https://www.doladowania.payu.pl/ tam som zvolil moznost GooglePay a kedze tam mam vlozene karty tak to naštastie islo a skusal som len 5 PLN volakych 1.17€... inak dostupne je presne 1,75GB v EU cize by malo byt 1792MB ...
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod petr-21 27. 3. 2019 20:29

Pres Google Pay to opravdu funguje, diky. Prihlaseni do LTE site mi taky u dvou mych karet nejde, at delam, co delam. Mam tady ale kartu registrovanou na jinou osobu a na ni LTE funguje vyborne. Problem je tudiz U OPERATORA a ne v nastaveni.
petr-21
Junior

Odeslat příspěvekod gejzic 28. 3. 2019 03:22

Pokud si myslíte,že je problém u operátora,tak je třeba je kontaktovat.Já jsem to řešil přes FB a všechny počáteční problémy podobné zde zmiňovaným jsme během jednoho dne vyřešili,celkem ochotně se mi snažili pomoci.Znovu opakuji,že po mě chtěli i moje konkrétní číslo a řešili něco s touto konkrétní sim.
gejzic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr-21 28. 3. 2019 07:24

Jiz jsem zde psal, ze jsem operatora opakovane kontaktoval. Bez vysledku. Staci lepe cist.
petr-21
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka