Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
GOLDman5 píše:Inak podarilo sa niekomu minut celych ( co tam v spotrebe pise cca 1792MB ) v EU?
Lebo mna to vyplo ked som skusal po cca 1400MB resp ostalo tam v moje a2mobile ukazovat zotatok 403MB a prislo sms pri 40% vycerpani 80% a 100% a ak chcem pokracovat mam poslat sms ale bude to platene tak neviem preco tam ukazuje uplne iny zostatok a realne ide len 1400MB ccaMimo to keby aj chcem pokracovat ta sms na 8802 " ODBLOKUJ " ani nejde poslat
made in poland
dj.kure píše:Pokud by někdo disponoval volnou A2 SIM, tak bych měl zájem. Mohu případně nabídnout jako "protikus" O2 Volnosť
0055 píše:GOLDman5 píše:Inak podarilo sa niekomu minut celych ( co tam v spotrebe pise cca 1792MB ) v EU?
Lebo mna to vyplo ked som skusal po cca 1400MB resp ostalo tam v moje a2mobile ukazovat zotatok 403MB a prislo sms pri 40% vycerpani 80% a 100% a ak chcem pokracovat mam poslat sms ale bude to platene tak neviem preco tam ukazuje uplne iny zostatok a realne ide len 1400MB ccaMimo to keby aj chcem pokracovat ta sms na 8802 " ODBLOKUJ " ani nejde poslat
made in poland
Polaci to maji tak, ze cim drahsi tarif, tim vic v nem je internetu dostupneho v EU. Predpokladam ze jste aktivovali ten nizsi za tech 16zl. Myslim si ze kdyz zaplatite tech 20zl tak budete mit tech 1,8GB.
petr-21 píše:dj.kure píše:Pokud by někdo disponoval volnou A2 SIM, tak bych měl zájem. Mohu případně nabídnout jako "protikus" O2 Volnosť
Ja bych tady 2 mel, ale nejde na nich LTE v roamingu, takze tak trochu k nicemu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků