a2mobile roaming (v PL neomezený net)

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petr-21 30. 3. 2019 15:30

taj jim zavolej na infolinku +48720203040
petr-21
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 30. 3. 2019 17:03

Pouze v pracovni dny. Do 20 hodin -)
0055
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 31. 3. 2019 11:07

Pokud by někdo disponoval volnou A2 SIM, tak bych měl zájem. Mohu případně nabídnout jako "protikus" O2 Volnosť :-)
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0055 31. 3. 2019 15:30

GOLDman5 píše:Inak podarilo sa niekomu minut celych ( co tam v spotrebe pise cca 1792MB ) v EU?
Lebo mna to vyplo ked som skusal po cca 1400MB resp ostalo tam v moje a2mobile ukazovat zotatok 403MB a prislo sms pri 40% vycerpani 80% a 100% a ak chcem pokracovat mam poslat sms ale bude to platene tak neviem preco tam ukazuje uplne iny zostatok a realne ide len 1400MB cca :) Mimo to keby aj chcem pokracovat ta sms na 8802 " ODBLOKUJ " ani nejde poslat :D made in poland :D

Polaci to maji tak, ze cim drahsi tarif, tim vic v nem je internetu dostupneho v EU. Predpokladam ze jste aktivovali ten nizsi za tech 16zl. Myslim si ze kdyz zaplatite tech 20zl tak budete mit tech 1,8GB.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod petr-21 31. 3. 2019 18:15

dj.kure píše:Pokud by někdo disponoval volnou A2 SIM, tak bych měl zájem. Mohu případně nabídnout jako "protikus" O2 Volnosť :-)

Ja bych tady 2 mel, ale nejde na nich LTE v roamingu, takze tak trochu k nicemu.
petr-21
Junior

Odeslat příspěvekod GOLDman5 1. 4. 2019 11:40

0055 píše:
GOLDman5 píše:Inak podarilo sa niekomu minut celych ( co tam v spotrebe pise cca 1792MB ) v EU?
Lebo mna to vyplo ked som skusal po cca 1400MB resp ostalo tam v moje a2mobile ukazovat zotatok 403MB a prislo sms pri 40% vycerpani 80% a 100% a ak chcem pokracovat mam poslat sms ale bude to platene tak neviem preco tam ukazuje uplne iny zostatok a realne ide len 1400MB cca :) Mimo to keby aj chcem pokracovat ta sms na 8802 " ODBLOKUJ " ani nejde poslat :D made in poland :D

Polaci to maji tak, ze cim drahsi tarif, tim vic v nem je internetu dostupneho v EU. Predpokladam ze jste aktivovali ten nizsi za tech 16zl. Myslim si ze kdyz zaplatite tech 20zl tak budete mit tech 1,8GB.

Nie, mam " startovaciu " sim kartu za 10 PLN s tym 20 PLN balickom za polovicu, tam by malo byt presne 1,75GB ... a keby to vyratavali podla " polovice " s toho co som zaplatil bolo by to o polku menej ... Cize to rata neviem podla coho ale cudne a zle :) V PDF maju uvedene napriklad cisto internetovy balicek tusim za 9,9PLN ma tusim okolo 840MB cca . Ale pokial je to 20PLN balicek aj ked v akciii na prvy mesiac tak by mal byt objem v plnom pocte MB , aspon tak to ma byt podla podmienok v PDF.

-- 1. 4. 2019 11:45 --

petr-21 píše:
dj.kure píše:Pokud by někdo disponoval volnou A2 SIM, tak bych měl zájem. Mohu případně nabídnout jako "protikus" O2 Volnosť :-)

Ja bych tady 2 mel, ale nejde na nich LTE v roamingu, takze tak trochu k nicemu.

Ja som odoslal dalsi mail , jasne pochopitelne napisane na akom cisle mi ide LTE a ze na druhom nie, napisal som rovnaka siet , v rovnakom telefone a nejde , ze chyba evidentne bude u nich. Na mail zatial neodpisali ale na FB konecne pochopily / pre istotu napisal som z ineho FB :D / ked som uviedol na cisle X ide a na cisle Z nejde a testovana rovnaka siet rovnaky telefon rovnake miesto tak to zacali riesit ze to dali na technicke oddelenie tak hadam sa posuniem vpred :) U nas na SK by mali ist az traja op v LTE ako ani 3G mi nevadi ved to mam skor na hovory ( ale ide o princip niekde ide niekde nie ( :D ) ) a v 3G mame pokrytie super takmer 96% ORANGE co staci ale tak uvidime co to vyriesia, pripadne keby mozem poslat presny text a nahradis uz len telefonne cislo o ktorre sa jedna na ktorom ide a na ktorom nejde.
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod petr-21 1. 4. 2019 12:40

Tak drzim palce. Ja jsem si s nima dopisoval mailem naposledy v patek, ale bylo to marny. Nejsou schopni prijmout, ze jim to na nekterych sim nejde. Jsou to proste debilove, jinak se to neda rict.
petr-21
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 1. 4. 2019 17:33

U mne se do 4G od vodafone neprihlasi, do 4G od O2 ano. Ovsem jestli tam je nebo neni nedokazu overit. Kazdopadne ale operator nejak omezuje net, svagrovo O2 dalo cca 40Mb/s a2mobile na stejnem miste jen 14Mb. Telefony xiaomi A2 a A2 lite.

Zajimave je to, ze vodnik tu sim do sve 4G vubec nepusti, odmitne ji. Do 3G nebo 2G nema problem, tam naskoci signal. Ale ve 4G pouze tisnove volani.

Mne ukazuje 1763MB v samoobsluze, ovsem ja to asi nevycerpam protoze pocasi tolik nesezere...

Nemyslim si ze by to byli debilove, jen za malo penez je malo muziky. A v roamingu u nejakeho pro ne miziveho promile lidi. Navic to muze delat klidne nase skvela silna trojka... Kdyby ten problem byl systemovy u vsech asi by ho resili, ale jednotlivec na pre paid karte ma male paky na reseni problemu.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod vladaman 1. 4. 2019 17:52

Zdravim, tak dnes jsem byl v Polsku v Bogatynii a ve sklepu Zabka koupil 2 simky. Obal u obou sim zeleno-bila barva a vevnitr vlozen dalsi obal se simkou a barvou co je zde o neco vyse. Prodavacce se nezdarila registrace a poslala me na postu. Tam taky smula. Az ve druhe prodejne Zabka me to registrovaly. Pro registraci doporucuji sebou vzit pas. Karty mely kredit po 10 zlotych. Aktivoval jsem simku zavolanim na infolajnu. Roaming byl aktivni hned, ale registroval se jen do vodafone. Z datama v telefonu jsem si musel dost pohrat. Nastavit apn: a2mobile.pl
Nejdrive naskocilo v datech EDGE a myslel jsem ze jsem v haji. Mobil jsem restartoval a po chvili naskocilo LTE.
Potreboval bych poradit s registraci do samosky a2mobile.pl
Prvni se zadava email.
Potom se vyplnuje: Je vyžadováno platné číslo PESEL / NIP / dokumentu
Nevyte nahodou co tam prijde? Dik za radu.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 1. 4. 2019 18:10

je to cislo na ktere je registrovana ta karta. melo by to byt tve rodne ciislo, ale cert vi co tam ty pani nacvakaly...

Mimochodem neumim dobit kredit kartou. Nejde mne ani mastercard, ani visa...
0055
Junior

Odeslat příspěvekod vladaman 1. 4. 2019 19:05

Ja jsem dobijel pres kupony. Pres google pay jsem zatim nezkousel. Porad se nemuzu zaregistrovat do ty jejich samosky. Nasel jsem NIP, NR. Ale ani jedno tam nejde. Kde delam chybu.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod petr-21 1. 4. 2019 19:24

Je to cislo obcanky nebo pasu.
petr-21
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 1. 4. 2019 20:26

Takze ja taky asi nebudu mit kartu co se pripojuje na 4G protoze nyni jsem se podival na operatora na displeji kdyz je zamceny mobil a vypisuje O2-3G a sviti H+ pred signalem... Pricemz 4G sit tady prokazatelne je, telefon od moje drahe ukazuje vodafone 4G, muj se do 4G vodnika neprihlasi, do 3G ano... Jako ne ze by mne to trapilo nejak extremne moc, spis vubec. Jen ji nebudu dobijet a pote co expiruje vlozim druhou a uvidime.

Kazdopadne volat se z ni da, takze sbohem volani od vodafone za 11,50kc za minutu do EU...
0055
Junior

Odeslat příspěvekod vladaman 1. 4. 2019 20:32

petr-21. Moc diky za radu. Uz to funguje.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 3. 4. 2019 09:43

Tak na zadne z karet co jsem koupil nejde v cz 4G, takze bud omezeni v roamingu protoze neverim ze by to karta neumela. Na vsech kartach je napsano LTE. Prihlasit se lze do jakekoliv site velke trojky, ale jen 3G. Neresim to, protoze mne to je jaksi na navigaci a pocasi jedno. Tak uvidime kolika lidem to pujde ve 4G.
0055
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka