Poliaci su lenivy to riesit

Tyka sa to istych kariet. Ja som kupoval dve v jednej predajni a tam nejde LTE a dalsia bola v inej a troska iny obal a tam ide LTE. Tak som im napisal jasne aby rozumeli a riesili to ze na jednej sim s cislom X mi ide LTE a na druhej nie s cislom Z. Tentokrat ma neodbili ale dali to udajne dalej technikom je to druhy den takze cakam uvidim. Skor mi ide uz o princip kedze 3G mi nevadi nemam to na hlavnu sim na data ale 3G je stale u nas dobre pokryte cca 95-96% co staci ale skor ide o to, ze ked s tym nahodou vycestujem niekde uz 3G pomaly ani nie je

Inak aj zakladne ceny bez balicka maju super teda tyka sa to hovor sms mms. SMS/MMS 0.023€ cize asi 60 halierov , minuta volania rovnako ... len data bez balicka 10gr cca 0.009€ - 23 halierov cca. Ak vyriesi sa LTE bolo by lepsie ak nie tak nie treba inu sim a to som chytil celkom pekne cislo

Inak kombinacia toho balicka Niewyczerpalne Wszystko a Niewyczerpalny Internet za 9,90PLN cize cca 60KC prida dalsich 850 MB cca ... Inak po vycerpani data stopne a chce to poslat sms pre pokracovanie ale ta mi na skratene cislo nesla poslat ale pridanim balicka sa objednam navyse, to len tak pre info vramci testu

Dam vediet ci a ako poriesia a co odpisu na to LTE. Ale henta veta , ze negarantuju to hadam kazdemu sa snazia poslat ... Inak skusal niekdo volat ohladne toho problemu na tu ich infolinku , budu tam vediet ak budem komunikovat po anglicky alebo su tupela ?