Polská předplacenka - hodí se pro Čechy nějaká

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepek. 29. 7. 2024 21:28

Tak jsem zkousel prejit z Play u 2 predplacenek na Faktmobile - dekuji do Krakowa za tip :-) . USSD kod nebyl ani u jedne akceptovan. Nasledne dnesni navsteva 2 prodejen Play, ani na jedne nic nevi o programu Faktmobile a ni jim system neumozni prejit u obou karet na tento program - opravdu velmi neznali, da se rici i hloupi pracovnici. Na infolince Play take neporadi, pry to nejde jen tak prejit a mam si zavolat na Faktmobile. A infolinka Faktmobile mne po 5 minutach cekani prestala bavit. Ale ta stupidita a neznalost pracovniku Play na 2 prodejnach mne opravdu prekvapila. Takze neni to zas tak jednoduche.
Doplnění - tak jsem zkusil roomingový hovor z CR na 799599999 a během hovoru převedena 2 čísla na Faktmobil tarif - platnost 12 měsíců, všechno dneska slo behem 3 minut vcetne overeni totoznosti, jen ty USSD kody nefungují.
A základní info na Play obchodech i infolince je 0 a znalost v obchodech ještě menší a jsou na pár facek místo, aby obsluhovali klienty. :/
pepek.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meir13 30. 7. 2024 12:39

Mám jinou zkušenost z předminulého týdne. Potřeboval přenést číslo od T-Mobile PL(nechtěl jsem platit dalších PLN 30 za udržení čísla) na FaktMobile. Nejdříve jsem byl v Play Gdynia Riviera, vše by udělali jen neměli fyzické Fakt Mobile SIM. Bylo mi řečeno, že je objednají na sobotu. Poptával jsem ve středu. Pak jsem náhodou vyzkoušel Play v Rumia. SIM kartu měli. Byl jsem tam v pátek, Číslo přeneseno, funguje mi od úterý. Jednotky zdarma se připisují. SIM byla zdarma.
meir13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepek. 30. 7. 2024 12:44

Moje zkusenost byla z Wroclavi - OC Marino a Boleslawiec vedle namesti. Nicmene uz mam pres infolinku prevedeno z Play predplacenky.
pepek.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chellko 30. 7. 2024 14:58

Veľmi výhodná je karta od orange free na karte. Dobijem 5 zlotých a aktivujem mesačný balíček 1GB aj v EU platný a zároveň sa nastaví ročná platnosť karty a pozor po novom aj ročná platnosť kreditu ( po aktivácii hocijakého mesačného balíčka). Veľmi zaujímavý denní balíček neobmedzené hovory sms mms (platí do celej EU) a v EU 250MB za 1 zl cca 6KC platí vždy do konca ďalšieho dňa do 23:59. Čiže aktivujete dnes 00:15 ráno platí do ďalšieho dňa 23:59 čiže skoro 48 hodín . Ak neminiete data mesiac sa držia tkzv "uspate" a keď aktivujete opäť balíček dáta vam pripočítaju. A plus ide mi VOLTE v roamingu. Aj CZ aj SK atď. Zoznam partnerov majú na webe. A ide fyzická sim zmeniť aj na esim ak sa nemýlim.
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 2. 12. 2024 22:52

V sobotu jsem v PL na poště koupil a zaregistroval PLAY Na Karte, protože jinak nikde v obřím nákupáku Fakt Mobile neměli.
Doma jsem pak v neděli (už v roamingu) aktivoval, byl tam tarif Formula Play na Karte, USSD *163*12# pro převod na Fakt nezafungoval, odmítnut. I na webu se nabízela změna jen na Play na Karte 3.0, na což jsem převedl USSD kódem *163#, kde jsem PnK3.0 vybral z nabídky, pak potvrzení smskami. Ještě v neděli už s tím nešlo nic dělat. V pondělí už USSD *163*12# fungoval a mám Fakt Mobile. Dnešní (pondělní) kód z novin na 10 SMS zdarma fungoval (ne že bych je chtěl nějak využívat, mám to asi jen na příchozí).

Hovory v roamingu do PL sítí i do EU 0,15 PLN (30+1 s), z PL do EU 1,00 PLN (30+30). SMS z PL do PL sítí 0,15 PLN, do EU 0,31 PLN, ale z roamingu do EU 0,15 PLN. (Čili bordel jako u nás, do EU nejlepší volat a smskovat z EU.) PL-PL hovory (1+1) i SMS 0,15 PLN. (Všechny ceny hovorů jsou za minutu.)

Pěkný balíček zdarma capuje hovory a SMS měsíčně na 15 PLN, kdy všechny další jsou pak ten měsíc zdarma.

A např. z měsíčního balíčku 10 GB za 15 PLN lze přes 5 GB čerpat v EU roamingu.

Pro roaming je v podmínkách to 4měsíční testovací období, kdy pokud jsem převážně zalogovaný v EU roamingu a zároveň čerpání služeb v EU roamingu je větší než v PL, mohou mi být po oznámení účtovány roamingové příplatky. Také je tam zajímavá klauzule o používání postupně mnoha SIM nebo dlouhé neaktivitě na SIM, používané hlavně nebo výlučně v roamingu -- také hrozí příplatky -- to jsem ještě nikdy neslyšel.
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Předchozí stránka