GoMo.CH

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod steve 9. 4. 2023 07:40

Konecne slusna cena od noveho mobilneho operatora GoMo na uzemi Svajciarska. Za 9,95 CHF mesačne nekonecne hovory, sms a data v 4G sieti. Vraj dozivotne pre prvych 50tis. užívateľov, potom sa uvidi, zrejme, ze v pripade nizsieho zaujmu trochu uberu, resp. pri vyssom trochu pridajú. Volanie, sms a roaming v Europe a vo svete nic moc, podobne ako pre nas volanie a sms do Svajciarska + pobyt tam. Jednorazova platba za aktivaciu noveho cisla je 39,95, prenos cisla by mal byt grátis.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod tielk100 9. 4. 2023 09:30

1 CHF 23,693kč. Kdyby to nekdo hledal jak ja, cena nadherná.
tielk100
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 9. 4. 2023 14:16

Ani si z toho clovek neudela wifi hotspot. Nicmene na Svycarsko je to levne (obed vyjde na 20CHF).
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod steve 13. 4. 2023 10:20

Som v Lauterbrunnene už týždeň a nestačím sa čudovať ako málo treba na dominový efekt. Objaví sa tu GoMo, ako vo Francúzsku Free alebo v Taliansku Illiad a cenová revolúcia je nezastaviteľna. Google mi každú chvíľu ponúka reklamy svajc.operatorov so zníženiami svojich doterajsich programov o 50%, 67% atď./ale hneď s viazaním na 2 roky/, najbližšia bola ponuka za 9,50chf mesačne, ale len s 5GB dat + 2roky viazanosť. Dúfam, že sa takýchto časov čoskoro dožijeme aj my doma.

-- 24. 4. 2024 08:00 --

Predstavte si, go-mo.ch doteraz neskrachovalo, dokonca si dovolilo zvysit cenu flatu na 12,95 CHf, co je az 30% a nic. Stale rastie a je najlacnejsi, co je vo Svajciarsku skoro ako nadavka. Ako by Fico povedal - Tak sa to robi, do psej matere!

-- 24. 4. 2024 08:16 --

jenik3 píše:Ani si z toho clovek neudela wifi hotspot. Nicmene na Svycarsko je to levne (obed vyjde na 20CHF).

Neudela, lebo na to ma internet cez optokabel skoro do kazdeho domu, nech si kazdy kupi svoju SIM kartu. Dokonca sa odvazili aj cenu zvysit o 30%, "nenazranci".

-- 8. 12. 2024 09:42 --

Po 9,95 a rok na to 12,95 chf je teraz GoMo uz na 14,95 mesacne ale aj tak stale rastie a valcuje. Ti prvi to maju dozivotne za 9,95, z 2.vlny za 12,95 a terajsi slogan za 14,95 opat laka, na dozivotny flat. Po vian.sviatkoch tam ideme na par tyzdnov, dufam, ze tam znova zazijem zaujimavu posviatocnu konkurencnu bitku a snahu zaostavajucich operatorov nestracat ovecky z kosiarov /hoc aj pomocou slubov ala modre z neba/. Som zvedavy, kedy a pri akej sume nastane opat rovnovazny stav.
steve
Junior