DirtyKing píše:Tohle je naprosto normální balení od prodejce. Ano, z oficiální distribuce už telefony ve fólii balené nejsou. Přesto řada prodejců nejrůznější zboží takto zabalí. Tyhle nesmyslné haty, že to není originální balení jsou k smíchu a stojí fakt za zamyšlení. Zřejmě když někomu z Vás chytrolínů doveze kurýr balík, tak ho taky nepřevezmete a tvrdíte mu, že tohle není originální balení? Sorry, ale tohle jsou naprosto primitivní výplody naprostých duševních chudáků.
Díky za koment, je to přesně tak
Pro chytráky s balením. Je to takto zabalené origo z Alzy, jelikož Alza si na to nalepí logistický štítek - odkud (logistický sklad) kam na pobočku to jde. Jelikož je to dražší zařízení, nelepí to na papírovou krabici kvůli poškození samolepkou. Dřív se Apple balil do folie, tak to lepili na to, dnes tomu taky není.
Telefon jsem vyfotil jak jsem si ho přivezl. Pro mě za mě ho vyndám z folie.
V příloze přikládám detail NEPORUŠENÉ pásky, kde je vidět i IMEI číslo a tím si ověřit, že mobil není aktivovaný = záruka neběží+ druhý obrázek je účtenka z Alzy. jen pro další zbytečné hejty, cena 20 652,89 je bez DPH, což je řádek nad cenou cena s DPH je 24 989,99-- 20. 12. 2022 21:29 --AttaliaCZ píše:DirtyKing píše:Tohle je naprosto normální balení od prodejce. Ano, z oficiální distribuce už telefony ve fólii balené nejsou. Přesto řada prodejců nejrůznější zboží takto zabalí. Tyhle nesmyslné haty, že to není originální balení jsou k smíchu a stojí fakt za zamyšlení. Zřejmě když někomu z Vás chytrolínů doveze kurýr balík, tak ho taky nepřevezmete a tvrdíte mu, že tohle není originální balení? Sorry, ale tohle jsou naprosto primitivní výplody naprostých duševních chudáků.
Duševní chudák jsi tu jedině ty. Z Alzy jsem bral X iPhonů a ani jeden nebyl takhle debilně zatavený ve folii. Proč by to proboha prodejce dělal a přidělával si práci?
Aby nepoškodil při přepravě origo papírovou krabici. Příště si natočím video , jak se jich ptám proč to tak debilně balí a můžu Ti ho poslat
Přidal jsem účtenku, ale tu jsem si taky určitě zfejkoval, jako balení fóliovačkou, kterou nemám a z YT jsem okoukal jak se vrací originální pečeť........
-- 20. 12. 2022 21:32 --morki píše:Dobry den dal bych 14000 Kc je moznost predani galerie Harfa? 608101999
Díky, ale pod 18 500 nejdu. Na prodej nepospíchám, záruka běží až po vybalení a aktivování telefonu, což může být i za měsíc či dva.
Jinak předání v galerii Harfa nemám problém