Joska7777 píše:Mám iphone 13. Tento problém jsem taky měl. Stačilo si vyrobit zkratku. Když spustím aplikaci Tipy (kterou jinak nikdy na nic nepotřebuju), tak se mi vytvoří hotspot. Světe div se, drží celý den, až do vybití mobilu.
Tak jsem to ještě zdokonalil a udělal si automatizovanou zkratku, kdy se mi po příchodu do kanceláře HotSpot sám zapne a při odchodu sám vypne, a kupodivu, najednou HotSpot drží jak přibitý a neodpojuje se ani při nečinnosti.
Akorát mám podezření, že to automatické vypínání a zapínání občas začne "žrát" baterku a za 1/2 dne mi jí vymlátí. Pokud se mi to potvrdí, tak vždy zůstane možnost zapínat a vypínat ručně zkratku, jak to tady psal Joska7777 a mít konečně funkční HotSpot.
-- 20. 2. 2025 16:19 --Tak nakonec jsem udělal ruční zkratku zapnutí a vypnutí HotSpotu, která krásně fungovala až do aktualizace 18.3, kdy se dokonce začal odpojovat i iPad a musel se restartovat, aby se znovu připojil. Nevyřešila to ani aktualizace 18.3.1.
Apple podpora mi nedokázala poradit a prý o tom vědí a řeší to, snad to v další aktualizaci bude lepší, ale na Internetu jsem našel informace, že někomu na trochu jiný problém s HotSpotem pomohlo vypnutí a zapnutí iPhone, tak jsem to udělal, a pak jsem ještě vypnul HotSpot v Nastavení a zapnul jej zkratkou. Nevím, co z toho pomohlo, ale od té doby HostSpot drží jak přibitý, neodpojuje se ani NB od DELLu a ani WiFi tiskárna od Epsonu, nemluvě o iPadu.

Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.