Xiaomi Redmi Note 8T - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Xiaomi

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zumzumzum 5. 6. 2020 16:43

K Xiaomi Redmi Note 8T nyní získáte náramek Mi Band 3 zdarma

Akční nabídka s chytrým náramkem zdarma trvá během června

Obchod Xiaomi-czech.cz si pro své zákazníky připravil zajímavou červnovou nabídku. Oblíbený telefon nižší střední třídy Redmi Note 8T nyní můžete získat i s dárkem navíc. Je přitom zcela jedno, jakou verzi zvolíte.Může jít o 32GB za 4 990 Kč, 64GB za 5 490 Kč nebo 128GB za 5 990 Kč.

[zdroj: mobilenet.cz]
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod inzaghi 10. 6. 2020 19:37

V Mall dostanete jako darek Mi Band 3 a jeste Xiaomi bluetooth vahu v hodnote 799kc. Pred tydnem jsem poridil.
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod Derryk 11. 6. 2020 09:56

zumzumzum píše:K Xiaomi Redmi Note 8T nyní získáte náramek Mi Band 3 zdarma

Akční nabídka s chytrým náramkem zdarma trvá během června

Obchod Xiaomi-czech.cz si pro své zákazníky připravil zajímavou červnovou nabídku. Oblíbený telefon nižší střední třídy Redmi Note 8T nyní můžete získat i s dárkem navíc. Je přitom zcela jedno, jakou verzi zvolíte.Může jít o 32GB za 4 990 Kč, 64GB za 5 490 Kč nebo 128GB za 5 990 Kč.

[zdroj: mobilenet.cz]

V čem je ta červnová nabídka zajímavá? Tím, že je předražená? Nebo tím, že je zapsána do soutěže "Kdo nachytá více blbců?" ?

Redmi Note 8T 64GB lze běžně pořídit za 4490Kč a Mi Band 3 za 549Kč tj. celkem 5039Kč i s poštovným. A k tomu bambusový stojánek zdarma.
Derryk
Junior

Odeslat příspěvekod humusek 3. 11. 2020 23:10

zdravím, blesk fotoaparátu se při každém použití rozsvítí na cca 5 vteřin - je to běžné, případně dá se to přenastavit? dííky :-D :D 8-)
humusek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soban 2. 1. 2021 10:07

Ano určitě dá, nemáš nastavené červené oči nebo nějakou jinou věc kolem fotoaparátu a blesku?
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Junior

Odeslat příspěvekod gman 1. 3. 2024 09:22

Mám Redmi Note 8T a poslední dobou se potýkám s špatným příjmem signálu WiFi 5ghz. Pokudu popojdu do další místnosti kde není router, tak signál skočí i na 1 čárku a nebo se zcela ztratí. Dřív nebyl problém a držel se okolo 3-4 čárek. Jiné zařízení s 5ghz je OK. Signál 2ghz wifi je v pořádku. Hledat chybu v telefonu?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 3. 2024 09:31

Tovární nastavení
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod gman 1. 3. 2024 14:57

To jsem nechtěl slyšet :-) ale asi nic jiného mi nezbyde..
gman
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 2. 3. 2024 02:08

A co napřed vyzkoušet Obnovit WiFi, mobilní sítě a BT?
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod maikcrew 2. 3. 2024 08:07

Zkoušel jsem manželky, který jsem nahrál crDroid s Androidem 14 a signál je +/- stejný. Nicméně tento mobil má podle její slov asi slabší příjem wifi signálu. Jinak crDroid je celkem svižnější než klasická rom od Xiaomi ale už má poslední aktualizace co vyšly. I když tomu paradoxně není nakloněn Google, skylink, Disney + a nesvobodné banky jako ČSOB ... Ale částečně se to dá složitější cestou obejít. U redmi 7A se díky LineageOS rozšířila paměť a dá se používat než té přerostlé úpravě od Xiaomi. To stejné platí u crDroid ten má cca. 1GB a MiUI 3GB.
maikcrew
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gman 10. 3. 2024 07:44

šulda píše:A co napřed vyzkoušet Obnovit WiFi, mobilní sítě a BT?

Tak bohužel nepomohlo. Tu 5Ghz síť ten telefon už nevidí i v místnosti kde je router. Takže asi poslední možnost a zkusit to tovární nastavení.

-- 21. 4. 2024 19:09 --

Tak nakonec jsem udělal to tovární nastavení ale bohužel to nepomohlo. Tel. tu 5Ghz wifi stále nevidí. Respektive když jdu asi na metr k routeru tak je u sítě 1 čárka a velmi slabý signál. Zkoušel jsem i změnit kanál dle nějakých návodů na webu ale bez úspěchu.. Jiné zařízení se přihlásí k 5Ghz bez problému i v dalších místnostech. Může být nějak vadný ten wi-fi modul v telefonu? Případně nějaké řešení?

Nick Cave píše:Tovární nastavení

Tak nakonec jsem udělal to tovární nastavení ale bohužel to nepomohlo. Tel. tu 5Ghz wifi stále nevidí. Respektive když jdu asi na metr k routeru tak je u sítě 1 čárka a velmi slabý signál. Zkoušel jsem i změnit kanál dle nějakých návodů na webu ale bez úspěchu.. Jiné zařízení se přihlásí k 5Ghz bez problému i v dalších místnostech. Může být nějak vadný ten wi-fi modul v telefonu? Případně nějaké řešení?

gman
Junior

Předchozí stránka