Zdravicko, po kratkem hledani se pro muj budget a potreby jevi jako nejvyhodnejsi koupe Redmi Note 7 nebo Redmi Note 8/T. Co jsem se ale nedopatral je vlastne prakticky rozdil mezi temito telefony. Jinymi slovy, ma smysl kupovat Redmi Note 8 jen proto, ze je to novejsi model? Nebo je naopak o neco horsi nez 7 a radsi jit do overeneho 7?
Co se tyce 8T tak vim, ze ten ma oproti vyse zminovanym NFC. Ale pokud ho zahrnu do vyberu, je tam nejaky jiny fakticky rozdil?
Pokud se rozhodnete odpovidat, neni treba posilat srovnani parametru, protoze na to jsem koukal a pro me laika mi to prijde temer stejne. Jednoduse nevim, jak se rozdily, ktere jsou minimalni dle meho pohledu, projevi prakticky. Samozrejme krome velikosti, kterou si predstavit dokazu .
Predem moc dekuju za jakykoliv koment.
-- 13. 11. 2019 11:36 --
Jen pro doplneni. Chci kupovat dva a oba jako darek (mamka bracha). A ackoliv to pro mnohe bude znit legracne, tak vim, ze mamka si napr preje bily telefon. Na czc maji jak Note 7 tak Note 8 za 4.5k (4/64), ale 8 nemaji v bile barve. Tak me zajimalo, zda mam radeji koupit 7 bily, protoze jsou de facto stejne nebo radeji sahnout po 8 pro oba, protoze je z nejakeho duvodu lepsi. Zaroven maji 8T za 5.5k coz je proste 1000 navic a me zajimalo, zda je to jen NFC co je fakticky navic nebo zdali je ten telefon o tisicovku v necem fakt lepsi. Diky moc za pochopeni meho predvanocniho dilema :_D