Xiaomi Redmi 6A nastavení vyzvánění

O mobilních telefonech značky Xiaomi

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Víťa1 1. 2. 2021 14:21

Zdravím
Koukám že člověk musí mít" vyšší dívčí " :-D aby nastavil vyzváněcí tón u nějakého kontaktu nevím jak na to? díky
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 2. 2021 14:32

Hlavně si zkontroluj, zda náhodou nemáš kontakty na SIM kartě. To pak nemusí fungovat.
anonymni

Odeslat příspěvekod Víťa1 1. 2. 2021 18:12

Asi mám ,teď ještě jak ten kontakt přenést do telefonu :-) ? díky
Promiňte mi. takové triviální otázky ale jsem samouk a androidí embryo Mám WIN8.1(prožívám v osobním životě velmi špatné období)
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 2. 2. 2021 11:30

co třeba to normálně zkopírovat, dědek
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Víťa1 2. 2. 2021 11:52

Napřed bych musel vědět jak ? tam ta možnost exportovat kontakty ze SIM do telefonu není jen na účet Xiaomi nebo co já jsem se o to pokoušel a zdá se že to podařilo ale nabídka je jen tato :oops: díky
Přílohy
Screenshot_2021-02-02-10-48-48-511_com.android.contacts.jpg
Promiňte mi. takové triviální otázky ale jsem samouk a androidí embryo Mám WIN8.1(prožívám v osobním životě velmi špatné období)
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 2. 2. 2021 15:01

klikni na hlavní obrazovce dole na liště na ikonu "kontakty" / modrá s figurkou/ - pak úplně vpravo nahoře 3 svislé tečky - na ně klikni a vyber " importovat/exportovat" no a pak si stačí už jen vybrat co kam, dědek
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Víťa1 2. 2. 2021 15:53

To jsem udělal na Xiaomi účet ale pořád tam mám možnosti které jsou uvedené na screanu :oops: díky
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 2. 2. 2021 17:28

Za prvé, kontakty patří do Google účtu, tim začni,
Za druhé, to na screenu je volba dalších kolonek které ke kontaktu můžeš přidat pokud chceš, s vyzváněním to nemá žádnou souvislost.
Za třetí, vyzvánění nastavíš výběrem kontaktu, ten se zobrazí a posunem nahoru dojedeš k volbě vyzvánění, bude tam výchozí, klepneš a už nastavuješ
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Víťa1 2. 2. 2021 17:52

OK už si mě na to dovedl :-D díky
Víťa1
Junior