Výměna baterie - dotaz

O mobilních telefonech značky Xiaomi

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomik2012 9. 3. 2021 13:31

Dobrý Den,

Nevim jestli to sem uplně patří,ale nedá mi to se zkusit zde zeptat ohledně výměny baterie u Xiaomi typ Redmi 4x,spíše mi jde o to,že chci měnit baterii,jenže jsem zjistil z internetu,že pod baterii se davaji samolepici pásky . Tak se chci zeptat jestli jsou vhodné oboustranne samolepici pásky co se daji koupit sotva pro iphone za pár korun ? Protože pro xiaomi jsem nikde nic nenašel v ČR .Anebo lepší koupit lepidlo T700 či B700 sám se vtom nevyznam přesně,jen jsem zjistil že je nekolik druhu na opravu mobilu a někteři to použivaji misto pásek i pro spojeni baterii s krytem ?Nechci kupovat zbytečně něco co nemusi pak držet dlouho

Děkuji
tomik2012
Junior

Odeslat příspěvekod Servisák 9. 3. 2021 16:43

Ahoj, pokud je to jednorázové, tak je zbytečné kupovat celé lepidlo. Vem tu oboustranku na iPhone, která stojí par korun, nebo pokud máš doma nějakou jinou oboustrannou lepenku, tak klidně použij tu. Ta baterka tam je pak držena i zadním krytem, tak bych se nebál, že to nebude držet.
Servisák
Junior

Odeslat příspěvekod hgfdsa 10. 3. 2021 07:35

Lepidlo bych tam rozhodně nedával.
hgfdsa
Junior

Odeslat příspěvekod Fido 3. 1. 2024 19:19

Pokud kupuješ baterky z Číny tak ke každé dostaneš jak nářadí na výměnu tak ty samolepicí pásky.
Nemusíš je tam dávat vůbec ale pokud má baterka pod krytem trochu vůli, bude se při prudším pohybuu uvnitř pohybovat a vydávat chrastivé nebo cvakavé zvuky. Stačí na ní nalepit malý kousek jakékoliv oboustranné lepicí pásky (ale tenké). Netřeba řešit originál.
Fido
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 5. 1. 2024 19:31

Tvl seš tu tolik let a reaguješ na dinosaura :-!
šulda
Pokročilý