Marek L. píše:Recenze bude vždycky můj názor. Technické parametry můžete najít na webu výrobce.
Tak potom je to aj taká úroveň a amatérizmus, lebo vy vo vašich recenziach nepoviete polku info a zbytok sa musí človek dozvedieť z diskusie.
-
Prečítajte si viacere weby, či HW, autá,.... a zistíte v čom je váš amaterizmus. Nikto tam nepreferuje AMD, či intel, audi, či BMW,.... ale necháva to na čitateľovi recenzie nech si vyberie čo je pre neho dobré a čo zlé, opíše všetko aj to čo sa mu nepáči aj to čo sa mu páči, nerobí závery čo je lepšie pre neho, ale nech si vyberie čitateľ,...
-
Jo a čmáranice typu, nech si založím web a robím ja tak recenzie, by som od vás ani iné nečakal, ja svoju robotu mám. A kecy, nech to nečítam, ked nechce, ale tak to potom vy nepíšte. A to nehovorím o vašej arogantnosti a namyslenosti v diskusiach.
-
Škoda, že tu ešte nieje niekto iný kto by písal

-
Pravdepodobne neunesiete kritiku a námety na zlepšenie (nielen odomňa, ale veľa krát som to čítal aj v diskusiach) a zmáznete to. Tým všetko potvrdíte.
-
ďakujem za pozornosť a teším sa plne na váš názor a posúvanie vašej pravdy o MIO MOOV 360 s TMC držiakom, ale hlavne na názory v diskusií.
-
Prajem pekný deň