Pomoc MP3 bez nazvy

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Oksanaalex 20. 6. 2008 20:52

Ahojte!
Mam Garmin 760, a nemozem pochopit jednu vec. Pri kopirovani MP3 na pridanu 4G kartu niektore alba stratia nazov interpreta. Pritom ak navigacia je pripojena k pocitacu vsetky adresare vidim spravne. Po odpojeni navigacie od pocitaca a spusteni prehravaca medii/prehladat/interpret/.... uz nemam interpreta, ale slovicko NEZNAMY. Po otvoreni NEZNAMEHO interpreta-skladby suhlasia, ale ten nazov interpreta je neznamy....-preco? :shock:

Dik za radu!
Oksanaalex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HonzaKr. 22. 6. 2008 18:07

Ahoj. Mám podobný problém u Navigonu 8110. Některé písničky se mi i nepřehrají, i když jsou to mp3. V pc se normálně přehrají. Někdy se u písniček zobrazují i informace, které jsou ve WMP označeny jako skryté. Nevíte co s tím? Je na to nějaký program? Díky za rady.
HonzaKr.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xsnakex 23. 6. 2008 06:31

Řešil jsem něco podobného (FM Transmitter) a napadá mě jedna věc : nejde o verzi ID3 Tagu? Např. ten můj transmitter umí pracovat jen s ID3 Tagy ver. 1.
Zkusil bych porovnat verzi tagů u těch souborů,co navigace načte,a u těch,co ne.Dobře poslouží např MediaTagger - umí zobrazit verzi tagu a samozřejmě jednoduše otagovat celá alba včetně stahování z CDDB databáze.
xsnakex
Junior

Odeslat příspěvekod HonzaKr. 23. 6. 2008 07:40

Tak jsem si stáhl program mp3tag (MediaTagger již není dostupný) a navečer to vyzkouším. Věřím, že to bude tím. Díky.
HonzaKr.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HonzaKr. 24. 6. 2008 06:21

Tak názvy písniček se programem upravily (např. stažené z netu). Stále však u tohoto modelu nejdou přehrát některé mp3 soubory, i když byly všechny komprimovány stejným dat. tokem z originálního cd. Přístroj je přeskočí, jako by tam nebyly. Ten problém prý nemám jen já. Psal jsem do Navigonu, potom dám vědět.
HonzaKr.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xsnakex 24. 6. 2008 13:59

Jeden blbej nápad - nemáš třeba v názvech souborů nebo v ID3 tagu diakritiku?Garminy obecně diakritiku nemusejí,tak jestli se to třeba nepere i v těch empétrojkách...
xsnakex
Junior