Změna účtu TomTom

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cmoudina 3. 11. 2008 19:02

prosím o radu.Zakoupil jsem "ojetou"Tomtom go 910.Vše je ouplně funkční, stáhl jsem po zazálohování MapShare, bohužel nevím jak pokračovat při logování do účtu TomTom Home- informace o účtu, ke kterému byla navigace registrována prozatím nemám.Předpokládám, že je musím mít k dispozici - k nově vytvořenému účtu se asi navigace automaticky nepřiřadí....nevím, jak přeregistrovat navigaci z účtu na účet, díky za Vaše rady.
cmoudina
Junior

Odeslat příspěvekod cmoudina 3. 11. 2008 19:19

jenom přidám, že je vše legální, nejedná se o žádnou "čorku".
cmoudina
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 3. 11. 2008 20:29

Myslím, že budete potřebovat předchozího majitele.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod vilik 3. 11. 2008 21:16

Z dotazu není jasné, jestli jsi zkoušel založení nového účtu. mělo by to jít, přestože se tam zadává ID přístroje. Podle mně na tom nezáleží, kdo se zaregistruje a s jakým ID přístrojem. V opačném případě by nebylo žádoucí prodávat a kupovat použité navigace. Myslím, že thle nemají v holandsku ošetřené a účet půjde normálně založit.
vilik
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 3. 11. 2008 21:20

Nemohu to sám vyzkoušet, ale bohužel mám zkušenosti, že to v Holandsku mají docela dobře ošetřené. A to třeba i tak, že si na jeden e-mail nemohu zaregistrovat novou navigaci častěji než jednou za pár měsíců (nebo tak nějak). Při testování je to trochu komplikace, u TomTomu tak kvůli tomu točím několik registrací.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod cmoudina 3. 11. 2008 21:43

vilik píše:Z dotazu není jasné, jestli jsi zkoušel založení nového účtu. mělo by to jít, přestože se tam zadává ID přístroje. Podle mně na tom nezáleží, kdo se zaregistruje a s jakým ID přístrojem. V opačném případě by nebylo žádoucí prodávat a kupovat použité navigace. Myslím, že thle nemají v holandsku ošetřené a účet půjde normálně založit.

zkusil jsem - nahodil svůj další E-mail, přístroj se hezky spároval s novým účtem a nabídl aktualisaci map pro Evropu, děkuji, funguje :D
cmoudina
Junior