Navigace na čísla popisná v ČR

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ovo 3. 7. 2009 10:53

Já si to právě nevyzkouším, protože tento produkt bohužel nemám. Jestli slepý = není zobrazen v přehledu map, potom asi není pomoci.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod warhead_cz 3. 7. 2009 10:55

tedy ja se v tom ted uz vubec neorientuji :D pokud vim slepy produkt je to jen v tom ze je pruhledny a neni to mapa ne ? ;-) btw jak je znemozneno pouzivat je obe ? nechapu
Navigace - všechny
PC - 5200+,m2n-sli,4g,460gtx a dalši
wagen - dfensovo vysnena doslova
warhead_cz
Junior

Odeslat příspěvekod piErcE 4. 7. 2009 02:18

ja taky ne. adresy (stejne jako jakoukoli jinou mapu) samozrejme jde nahrat i na kartu. a tu vetu o "originalnich" garminech nechapu uz tuplem.

audis jenom je uplne mimo, nejspis si trosku slehnul, a posledni dva tydny mu hrabe v palici. porad se nesmiril s faktem, ze edge neni na seznamu kompatibilnich zarizeni (a garmin to nikde netaji), a ze tam ta mapa proste nepujde.
Garmin DriveLuxe 50 - iPhone SE - Octavia III 1.4 110 kW DSG
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod piErcE 4. 7. 2009 02:19

Akan píše:Samotné adresy jsou "slepé". Je to vrstva, která se používá nad vrstvou dat mapového díla se strukturou NT. Můžete si to vyzkoušet v MapSource. Také již jsem obdržel radu, abych si nahrál soubor ATLAS 8NT+ ADRESY ČR v1 z MapSource na mikrokartu a používal takto. To je původcem Garmin zakázáno (znemožněno). Tím se rozumí, že data ATLAS + ADRESY lze používat jen v originálním zařízení Garmin jako je například COLORADO. To považuji za diskriminaci, na kterou jsem nebyl řádně před koupí upozorněn. Jirka alias Akan

prosim Te, radeji uz mlc. co to placas o nejakem znemozneni nahrat mapu na kartu? samozrejme to mozne je, a pro nektere navigace (nektera zuma a nuvi) je to dokonce doporuceny postup.
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod superkutil 14. 7. 2009 09:12

Ahoj, mám eTrex a v TOPO 3 PRO mi to nevyhledává podle adresy ale jen podle města. Dohrál jsem tedy Adresy v.1, ale situace byla stejná. Dohrál jsem i Atlas 8NT a začalo to vyhledávat podle ulic, ale jen podle Atlas 8NT. Tak jsem nahrál jen Atlas 8NT a TOPO3PRO a vyhledává to podle ulic, ale místo popisných čísel musím do kolonky popisná čísla zadávat orientační.

Jak tedy funguje vrstva Adresy v.1?
Garmin Oregon 450 + TOPO 3.0
Garmin Nuvi 765T
Mondeo kombi 2.2 TDCI
superkutil
Junior

Odeslat příspěvekod warhead_cz 14. 7. 2009 09:21

no pridava popisna cisla pres podkladove NT mapy nebo se mylim ? ;-)
Navigace - všechny
PC - 5200+,m2n-sli,4g,460gtx a dalši
wagen - dfensovo vysnena doslova
warhead_cz
Junior

Odeslat příspěvekod piErcE 14. 7. 2009 09:40

mapa adresy je kompatibilni pouze s nekterymi navigacemi. jejich prehled je cca o 2 stranky zpet.
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod superkutil 14. 7. 2009 09:44

Můj eTrex podporuje NT formát když na ní běhá Atlas 8NT.
Garmin Nuvi 765T
Mondeo kombi 2.2 TDCI
superkutil
Junior

Odeslat příspěvekod piErcE 14. 7. 2009 10:02

ach jo. kdyby jsi se zpet podival, docetl by jsi se, ze ne kazdy pristroj s podporou nt map umi I adresy. prosim, podivej se na ten seznam.
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod superkutil 14. 7. 2009 10:30

Na seznam jsem koukal hned, a moje navigace dle seznamu podporuje Adresy v.1 ale mám eTrex Vistu a tam je údajně nějaká finta. Ale jaká jsem nenašel.
Garmin Nuvi 765T
Mondeo kombi 2.2 TDCI
superkutil
Junior

Odeslat příspěvekod piErcE 14. 7. 2009 10:40

to by me zajimalo kam jste koukal. etrexy Nepodpuruji mapu adresy. jeste je to tam vyslovne uvedeno.
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod Romstar 14. 7. 2009 10:41

Nový příspěvekod Kodýl Dnes, 18:08 (Čt)
Tak Ti hned odpovím, jde to!
Trochu oklikou, ale do deseti sekund vyřešeno.
Zvolit Hledat - Body - Změna počátku, odzoomovat na 800km a přejet nad Ameriku na státní hranici.
Pak se vrátit o krok zpět a přejít na Adresy, v položce Zadat region se objeví ADRESY CR V1.
Neexistuje hloupá otázka, jen hloupá odpověď.
Romstar
Junior

Odeslat příspěvekod superkutil 14. 7. 2009 12:05

Díky! Vyzkouším! Koukal jsem o dvě stránky zpět:

Produkt Adresy CR v1 se dodává pouze ve verzi s podporou mapového formátu NT*, který je podporován pouze novější generací mapových GPS Garmin. Mapa je součástí instalace uliční mapy Atlas Czech 8NT.

* Přístroje, podporující formát NT:
- oudorové přístroje řady eTrex Venture/Legend/Vista Cx, eTrex Venture/Legend/Vista HCx, GPSMAP 60Cx/60CSx, GPSMAP 76Cx/76CSx,
Garmin Nuvi 765T
Mondeo kombi 2.2 TDCI
superkutil
Junior

Odeslat příspěvekod Romstar 14. 7. 2009 14:00

superkutil píše:Díky! Vyzkouším! Koukal jsem o dvě stránky zpět:

Produkt Adresy CR v1 se dodává pouze ve verzi s podporou mapového formátu NT*, který je podporován pouze novější generací mapových GPS Garmin. Mapa je součástí instalace uliční mapy Atlas Czech 8NT.

* Přístroje, podporující formát NT:
- oudorové přístroje řady eTrex Venture/Legend/Vista Cx, eTrex Venture/Legend/Vista HCx, GPSMAP 60Cx/60CSx, GPSMAP 76Cx/76CSx,

* Přístroje podporující mapu Adresy CR v1:
• autonavigace řady Nuvi 2xx, Nuvi 6xx, Nuvi 7xx,
• outdorové přístroje řady Colorado a Oregon,
• u navigací řady Nuvi 3xx a Zumo mapa adresných bodů funguje pouze samostatně na datové kartě,
mapu nepodporují stařší navigace řady StreetPilot a outdoorové modely řady eTrex a GPSMAP 60/76.
Neexistuje hloupá otázka, jen hloupá odpověď.
Romstar
Junior

Odeslat příspěvekod Akan 14. 7. 2009 14:08

Proč mezi nepodporovanými neuvádíš EDGE 605? Jirka alias Akan
Akan
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka