PROSÍM POMOC - AKTUALIZACE MAP GO910

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zralok 2. 8. 2009 18:44

Dobrý den, dostal se mi do ruky TomTom GO 910 s nutnou potřebou nových map (původní jsou asi 5 a více let staré, a v Evropě už zcela neaktuální). Protože nemá SD slot, tak není možné koupit kartu s novou mapou a tak je jedinná možnost nahrát mapu přes internet. Problém je v tom, že mi nechce e shop brát mou kartu. Vyzkoušel jsem 5 jiných karet a stále neúspěšný. U banky mám potvrzeno, že s kartou lze platit přes net. Můžete mi s tímto nějak pomoct? Jak dostat do 910-tky nové mapy??? Díky moc!
Apple iPhone 3G S 16GB Black
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod P800 2. 8. 2009 19:42

Obávám se, že s Vaším problémem Vám může pomoci pouze banka nebo děláte něco špatně v platební proceduře.
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RizekJ 3. 8. 2009 15:51

Pokud vám banka potvrzuje, že kartou lze platit přes internet, pak pravděpodobně máte někde chybu v proceduře placení.
Nevím, a tím si nejsem jist, před aktualizací musí být přístroj registrován u TT na vaše jméno a musíte mít u TT i svůj účet. Pokud toto vše máte, tak na tuto poznámku zapomeňte.
GO 910 GO Apl. v7.903, Western and Central Europe v840.2563, Eastern Europe v680.1536
RizekJ
Junior

Odeslat příspěvekod Akan 11. 8. 2009 13:19

Na kartě musí být vyhrazena služba plateb hotelů nebo internetu do částky, které se požaduje. Musel jsem si tuto službu zřídit i dkyž jsem měl Max kartu PSpořitelny. Také ČSpořitelna mi tvrdila, že lze, avšak mladá dáma u přepážky si to pletla a musela zasáhnout paní vedoucí. Přesto mi některé služby (zejména US PAY) odmítají spolupráci. Prostě jsme jednou nohou v EU a druhou v Asii (ale jen málo), syn říkal, že v Číně takové problémy neměl. Jirka alias Akan
Akan
Junior

Odeslat příspěvekod lada.cb 13. 8. 2009 21:53

podle me pokud to uz chces platit... by slo koupit mapy na SD karte a jednoduse je zkopirovat na HDD a aktivovat.. jinak jsou vsude na netu ale to je jiny tema
lada.cb
Junior

Odeslat příspěvekod lord_anubis 14. 8. 2009 09:08

Nebo se stav přímo u TomToma mají tam i PC a kdyžtak ti řeknou jesli děláš nějakou chybu a budeš hned vědět, že je to v bance a nebo to pořešíte na prodejně jinak.
lord_anubis
Junior