Garmin 60CSX

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HTB1 13. 9. 2009 17:26

Ahoj
mel bych dotaz - kdyz mam garmina pripojenyho pres zasuvku na motorce -maji se dobijet tuzkovky vevnitr? Dal jsem dovnit uplne ybity baterie a po asi 3 dnech jezdeni na dovoleny jsem garmina vyndal ze zsuvky a on ukazoval 100% plny baterie , po asi 5 minutach ukazoval jen 25% a po dalsich 5 min uz vypnul.
HTB1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod .Honza. 13. 9. 2009 21:19

Dobrý den,
GPSMap 60 CSx přes USB konektor nebo vstup externího napájení nenabíjí vložené články uvnitř.
To, že ukazatel zobrazoval nabité baterie, je jen napětí naprázdno, které po zatížení odběrem přístroje velice rychle kleslo. Baterie jsou opravdu vybité a je třeba je co nejdříve nabít.

Honza
.Honza.
Junior

Odeslat příspěvekod -0_0- 13. 9. 2009 22:53

Ne, GPSMap 60 CSx baterie nabíjet neumí.
-0_0-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod all in one 14. 9. 2009 09:21

Žádný turistický garmin nedobíjí přes USB - je to z toho důvodu, že pokud by byly uvnitř "normální" baterie, které se NESMÍ dobíjet, tak by mohly až explodovat. Používáte-li dobíjeci baterie = akumulátory musíte je dobíjet externě.
Po připojení USB se odpojí vnitřní baterie a napájení je externí přes USB, - je to ostatně popsáno v návodu.
all in one
Junior

Odeslat příspěvekod HTB1 21. 9. 2009 09:10

aha, navod jsem nekde ztratil takze tohle jsem nevedel , dekuju.
mel bych jeste jeden dotaz ohledne 60CSX - umi tenhle model pri prejeti do jiny casovy zony sam proridit cas?
HTB1
Kolemjdoucí