Nova mapa GArmin 2011.20

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod shevy 29. 7. 2010 04:11

ode dneska je moznost stazeni novych map 2011.20
Je to tedy pro USA a Kanada,ale tusim ze tyhle updaty jdou spolecne i s evropou.Tak doporucuju kdo ma freeupdate at zkontroluje a nebo LifeTime
Zmenila se malinko grafika. pri instalovani..a je to myslim vse jeste jednodusi a automaticke.

Nejdrive to nabidne ke stazeni soubor ktery se jmenuje "garminmapupdater_naeu_g" tedy mluvim o USA o velkosti 3,05MB to je myslim taky zmena oproti minule kdy jsem hned videl jak velky je soubor-mapa kterou stahuji. doporuciji ULOZIT tento soubor do pc...je to vlastne zaloha na pripadny problem a reinstalaci mapy.
A pak se to proste spusti a pak jiz zminena nova grfika pri instalaci. NA konec se da jen exit a hotovo. :idea: :idea: :idea:
shevy
Junior

Odeslat příspěvekod Romstar 29. 7. 2010 07:14

Zdravím, evropská verze vychází vždy o něco později cca 14 dní až měsíc.
Neexistuje hloupá otázka, jen hloupá odpověď.
Romstar
Junior

Odeslat příspěvekod shevy 29. 7. 2010 07:25

ok...kazdopadne to chce byt ready...:) a nehledat v tom souboru co se ztahne (mala velikost) vedu...ale mozna to bude pro evropu taky jine...ale nemyslim..vlastne je to asi udelane schvalne...pristroj musi byt pripojen k pc..a netu..jinak se instalace nezpusti...takle se stim mozna dali delat nekae nepravosti....:)
shevy
Junior

Odeslat příspěvekod Romstar 29. 7. 2010 07:26

Tento postup byl již při minulé aktualizaci.
Romstar
Junior

Odeslat příspěvekod shevy 30. 7. 2010 04:43

...no co si pamatuju tak jsem mel normalne ulozenej soubor v pc o velikosti as 2,17Gb..tady nic takoveho nebylo...tak nevim...ale kazdopadne se to dozvihe brzo...
vim ale ze tebhle postup nahrani map jsem videl prvne...a to jsem par map uz stahnul...a nahral....uvidime. :?:
shevy
Junior

Odeslat příspěvekod warhead_cz 30. 7. 2010 07:59

ono se to po chvili aplikovalo i na 2011.1 a od jiste doby to dela tenhle postup ;-)
Navigace - všechny
PC - 5200+,m2n-sli,4g,460gtx a dalši
wagen - dfensovo vysnena doslova
warhead_cz
Junior

Odeslat příspěvekod robert456 30. 7. 2010 11:50

A co je v ní nového?
robert456
Junior

Odeslat příspěvekod marsyr 30. 7. 2010 14:47

Zdravím, potřebuji si ujasnit mapy u Garmin. nyní vlastním TOMTOM GO920T a uvažuji o nové navigaci. Zaujal mě Garmin Nüvi 3760T, ale nemám moc jasno v mapách. V TomTom mám jednu mapu, jestli jsem dobře pochopil, tak když si pořídím Garmin, tak dostanu budou v navigaci 3 mapy? Nějaká centrální Evropa, potom mapa ČR od jiného dodavatele a ještě turistickou mapu? Mezi nimi potom přepínám? Díky za odpověď.
marsyr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod piErcE 30. 7. 2010 14:57

presne tak.
Garmin DriveLuxe 50 - iPhone SE - Octavia III 1.4 110 kW DSG
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod Romstar 30. 7. 2010 15:26

Zdravím, lépe řečeno v gps bude jedna mapa a ty další dvě si můžete do gps nahrát. Vlastně tři, protože je tam ještě mapa adresných bodů Adresy Czech v.1
Romstar
Junior

Odeslat příspěvekod marsyr 30. 7. 2010 15:37

Díky za odpověď, ještě dotaz. Mapy přepínám nějakým programem v počítači(něco jako TT Home) nebo přímo na navigaci. A Lifetime (což je to, co mě nejvíce láká k Garminu) je na všechny mapy nebo jenom na tu centrální Evropu. Když jsem se byl podívat na Garmin v obchodě, tak mi prodavač řekl, že Lifetime je stejně jen na 4 roky. Díky.
marsyr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod piErcE 30. 7. 2010 15:45

mapy prepinate primo v navigaci.

lifetime je pouze na tu hlavni mapu, ktera zahrnuje celou evropu. negativum to neni. Ty mapy jsou pro cr lepsi, nez ty regionalni.

prodavac nemluvil pravdu. je to zaruka omezena dvema kriterii - do doby, kdy partnerem garminu na dodavku mapvoych dat bude firmwa navteq (smlouvu jeste na par let maj) a pak zivotnost pristroje. a ta je u garminu celkem velka. nehledal bych v tom nejakou vyfikundaci. garmin je celkem konzervativni firma, mapove formaty se u ni v podstate nemeni...
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod marsyr 30. 7. 2010 16:42

Díky, vidím ve vašem profilu, že máte navigaci ze stejné řady, po které pošilhávám i já. Jak jste spokojen. Měl jste někdy TOMTOM? Jestli ano, zajímali by mě vaše postřehy, co vám chybí nebo co vám přijde lepší než u TT. Jestli už existuje zde na diskuzi nějaké takové srovnání, prosím o nasměrování.
marsyr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod piErcE 30. 7. 2010 16:54

nemel jsem nikdy nic, nez garmin .. jen posledni asi trictvrte rok jsem mel vestavenou skodovackou navigaci

a ke stesti mi nechybi nic :) je to uz muj asi 3 garmin (silnicni, kdyz do toho zapoctu turisticky tak asi 7my)... a splnuje to vse .. (a to ty garminy stridam co rok :)
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod Highdriver 30. 7. 2010 18:27

Já zrovna teď koukal, že už dlouho nebyla aktualizace :) Na webu mě to zatím nic nenabídlo. Každopádně až bude k dispozici 2011.20, chvíli počkám. Minule tam byl tuším nějaký zádrhel který později opravovali...
Kdo šetří viníky, trestá nevinné.
Highdriver
Kolemjdoucí

Další stránka