Nova mapa GArmin 2011.20

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Romstar 12. 11. 2010 13:15

Zdravím, je docela možné, že Vaše gps byla již registrovaná od Garminu a v tomto případě by měl být uveden postup na víku krabice.
Myslím, že ji máte registrovanou pod výrobním číslem a heslo je také výrobní číslo.
Pokud tomu tak je tak smažte registraci pod Vaším účtem a používejte ten původní.
Neexistuje hloupá otázka, jen hloupá odpověď.
Romstar
Junior

Odeslat příspěvekod -czlukas- 12. 11. 2010 23:22

PetrAL píše:Nevím kde zjistit ma my.garmin, že mi tato služba již funguje nebo ne. ... Poradí mi někdo, jak zjistím aktivaci této služby nebo pokud není aktivní co s tím?

Je to vidět v sekci méMapy https://my.garmin.com/mygarmin/customers/myMapsHome.htm u mapy City Navigator Europe NT. A třeba teď se Vám zde nejspíš zobrazí informace že K dispozici je celoživotní aktualizace, protože právě vyšla nová aktualizce mapy.

Lukáš
-czlukas-
Junior

Odeslat příspěvekod PetrAL 15. 11. 2010 09:53

Děkuji p. Romstarovi a czlukasovi za informace a pomoc. Navigaci jsem zaregistroval 4.11.2010 a stáhnul jsem si k tomuto datu aktuální mapu. Na "my.garmin.com" byla pouze hláška, že je stažena nejnovější mapa. Dnes po nahlédnutí na stránky garminu je pro moje zaregistrované zařízení k dispozici tzv. celoživotní aktualizace.
PetrAL
Kolemjdoucí

Předchozí stránka