Dobrý den,
souhlasím s tím, že řazení do pruhů je velice dobrá věc. Ale to neznamená, že je to takto pro všechny. Nechci nikomu brát jeho názor, ale piErcE napsal pouze kritiku. Je pravda, že je lepší být zticha než říct totální blbost. Taky je pravda, že ne každému se toto daří

Ale rozhodně je lepší říct totální blbost, než jen a pouze kritizovat.
Mimochodem, dneska jsem byl v gpscentru a odzkoušel si Navigon 70 Plus (Premium budou mít až v pondělí). Osobně jsem byl velice překvapení. Sice jsem občas bloudil v nastavení, ale nebylo to nic strašného a rozhodně je to především o zvyku. Grafické zpracování atd. mi přišlo velice povedené. Sice tam nebylo zaznamenané stoupání silnic atd. nad úroveň země (nájezdy, mosty atd.) Avšak barevně to bylo natolik dobře zpracované, že mi to ani nevadilo. Dokonce bych i řekl, že u Navonu jsou tyto části vidět až při podrobnějším pozorování, jelikož dotyčné stíny atd. nejsou nijak extra jasné (pokud se na to mrkněte při jízdě, pochybuji, že to zaznamenáte, ale mohu se mýlit). Hlasová navigace byla velmi příjemná, jen jsem v nastavení nenašel volby upozorňování, resp. kolik metrů před zatáčkou upozornit řidiče na zatatáčku, křižovatku apod. nebo jestli řidiče upozornit na zatáčku, křižovatku apod. Také jsem chtěl otestovat navigování na křižovatkách, resp. že se měl objevit obrázek křižovatky a navigovat mě to podle ní. S prodavačkou jsme tam zadávali různé trasy, aby se tam vyskytla zmíněná složitější křižovatka, ale obrázek se neobjevil a ani nebyl potřeba. Rozhodně bych to rád viděl

Jen jsem se tam zakecal s vedoucím obchodu a ten mě od Navonu odrazoval. Jeho informace neberu na moc velkou váhu, jelikož Navon sami nenabízeli, takže možná to byla jen kachna. Rozhodně mluvil o tom, že Navon má nějakou podporu od nějaké firmy (názvy se nepamatuju

) a že tam je velice špatná spolehlivost aktulizací, resp. že nevychází včas a že jejich kvalita je dosti špatná. Prý i podrobnost map je prý docela špatná, oproti navigonu. Ale jak říkám, on Navon neprodává a tak mě od něj mohl chtít odradit.