Mno když jsem si hledal navigaci já, tak mě Garmin zaskočil tenkrát horší hlasovou navigací a i horším vizuálním prostředím. TomTom zase tím, že když došlo ke ztrátě GPS signálu, náhled se jakoby roztočil nebo tak nějak. U navigonu jsem postřehnul jedinou chybu a to při zadávání adresy se musel dodržet určitý postup. Jinak to občas nenabídlo písmenka, které mělo. To ale záhy opravili aktualizací. Jednotlivé GPS přístroje jsem zkoušel docela dlouho, minimálně 1h, ale už je to nějaká doba. Dodneška si pamatuju tu prodavačku, která byla ze mě bezradná a loučila se se mnou se slovy, že takhle dlouho tam mnohdy nebývají ani zaměstnanci

A právě takovéto chyby, ve smyslu bugů potebuji nyní vědět. Jak se jednotlivé navigace chovají při ztrátě GPS signálu nebo při zhoršení příjmu (ukazují, že jedete po poli, nebo provedou korekci podle poslední známé polohy)? Mají jasné značení na navigaci kruhové výjezdy? Co hlasová navigace, vynechávají? Hovoří když je třeba a mlčí když je třeba, nebo jsou ukecané v nepravý čas? Hovoří přesně, nebo některé termíny jsou zcestné (Navigon třeba říká, "jeďte po silnice", což je asi z termínu "Folgen Sie der Straße", kde der je určitý člen a dá se to přeložit, "jeďte po TÉTO silnici"? Apod.