Zdravím, hodlám koupit svou první navigaci do svého auta a jako zcela nenáročný uživatel ( zatím jsem použil navgaci cca 3x když jsem si kd\si půjčil z práce nějaký TomTom One, ale posloužil - víceméně vybírám mezi TomTom Start 20 Europe Lifetime ( vítěz ProduktRoku 2013) a mezi TomTom Start 25 Europe Lifetime. Rozdíl mezi nimi je jen sto korun (3300 - 3400) a tak nevidím důvod, proč nekoupit tu 25 verzi -ta má navíc skvělé hodnocení na heuréce i jinde ( alza ap.) ( sice TOP 6 heureka, ale 88% ), kdežto 20 verze je sice TOP 1, ale hodnocení je slabší - a to nejen na heurece, ale i uživatelů na alze aj.
.
Prostě už dnes bych ji koupil, kdyby mě nezarazil jeden nedostatek, který mě irituje - u obou těchto tom tomů nelze vyklapnout přístroj z držáku přísavky a vzít domů - je nutné odervat celý přístroj s přísavkou a držákem od skla - to je neuvěřitelné

!!
.
to bych tak 3x do měsíce musel sundávat, páč nechat to přes noc na sídlišti v autě prostě vyloučeno. Může někdo říct, jak protivné je to sundávání a znovuukotvení na sklo a zda se tím rapidně rychle neopotřebuje ta přísavka ?