Jaka navigace

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fifu 26. 5. 2006 13:43

Jinak bych sel nejspis do WayFinderu. Pokud jste ochotni za to platit.
Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.
Fifu
Junior

Odeslat příspěvekod yanno 26. 5. 2006 20:14

Fifu píše:ja pouzivam mapu a kdyz je potreba tak i buzolu ... :D na drazsi veci nemam ... :mrgreen:

haha, a najednou wayfinder. Jo a s tema znaskama si me taky docela rozesmal. :tleskani :D

Fido+ - A jaky mas telefon? muzes udelat nejaky porovnani mezi WF a nav4all? Ja nevim, nekteri na to nadavaji a nekteri si to chvali... Kolik se plati za WF?
yanno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 5. 2006 01:11

Yanno: V podstate nemuzu. Wayfinder mi chodi naprosto skvele a naviguje taky perfektne. Snad az na malicke vesnice vsude do urovne ulic, ve vetsich mestech i cisla popisna. Ma i hlasovy vystup takze rika kdy odbocit atd. Ma problemy jen s nedavnymi upravami (napr. nove kruhove objezdy) protoze ty jeste nejsou v mapach. Ten nav4all jsem sice spustil ale vubec se mi nepodarilo tam neco zadat takze jsem nevyzkousel ani navigaci. Vubec to totiz nebere vstup z klavesnice a hodi to tam jen nejakou virtualni, ktera se da vypnout nebo zapnout ale je na ni jen rada cisel a par tlacitek (nahoru, dolu, doleva, doprava, ok). Pismena zadna. Jinak verim, ze by to fungovalo ale zkusit jsem to nemohl.
Mam SE P900.
Mozna casem zlepsi ovladatelnost a pak to zkusim znova.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod wsx234 2. 4. 2007 08:49

onedlho spustam mobilnu navigaciu beziacu na j2me. ak by si bol ochotny to testovat, budem len rad.
(midp20/cldc11 navigacia pre vacsinu beznych telefonov, podpora gps bluetooth/seriova/interna, vektorove mapy(zoom/rotacia/3d), online stahovanie map cez http, vlastne waypointy, trasy, nahravanie prejdenej cesty, posielanie polohy na server:http(s)/mobil:sms, ... a mnoho dalsieho ... a to vsetko free)
wsx234
Junior

Předchozí stránka