Testujeme TomTom Go 910. Co vás zajímá?

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eiben 21. 7. 2007 20:51

Jo diky hned odzkousim a napisu jestli se povedlo
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 21. 7. 2007 20:56

Tak jsem v pristroji vytvoril folder ktery jsem pojmenoval Screen a kde napisu to capture? Diky
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 21. 7. 2007 21:05

Nikdy jsem to nezkoušel, zatím jsem to nepotřeboval. Zkus v tom adresáři screen vytvořit prázdný soubor capture.bmp
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod kmarty 22. 7. 2007 08:54

..Ale pak tu priponu umaz. Ten soubor se ma jmenovat capture bez zadny pripony.

Jestli to delas v MS Windows, bez zadnyho nejakyho total commanderu (nebo jak se vselijak ruzne tyhle veci jmenujou), proste jen pres "Tento Pocitac" -> "Tomtom Disk" a tak, tak si vypni "Skryt priponu u znamych typu" jinak se ti nepovede udelat soubor bez pripony.
kmarty
Junior

Odeslat příspěvekod gerrik 23. 7. 2007 07:17

Díky za radu, asi to bude ono, navigaci mám teď v autě, nemohu odzkoušet.
gerrik
Junior

Odeslat příspěvekod Argi 18. 8. 2007 09:57

jitulkla píše:Moc prosim o radu.
Koupily jsme si pred tydnem pres internet Navigaci tomtom go 910. Prvni cestu normalne fiungovala. Pak jsme ji chteli doma pripojit k pocitaci a zalohovat.
Ted se ani nehne. Pouze tam naskoci obrazek navigace a nejde ani vypnout a nic nedela.
Vzdy ji musim restartovat aby se vypla. Pak ji chceme znovu zapnout a opet to same. Pouze naskoci obrazek navigace a nic...
Potrebovali jsme ji na cestu z Anglie do CR tak bych byla rada kdyby to slo vyresit rychleji nez reklamaci.
Predem moc dekuji za kazdou radu.
Stacilo by mi kdybych mohla treba nekomu zatelefonovat kdo se v tom vyzna a dokazal by mi pres pocitac poradit
Jitka

Ahoj, mam uplne ten samy problem, neni tady nekdo, kdo by s tim poradil?

Diky
Argi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod imaster 18. 8. 2007 10:43

Zkoušel jsi reset?? Vzadu na konektoru je malinká dírka na špendlík, tam se to resetuje. Pokud ani to nepomůže, nechej navigaci zapnutou do úplného vybití, poté by se měla zresetovat sama. Tento poznatek objevil jeden kolega se stejným problémem jako ty. Najdeš to v diskuzi na http://www.poi.cz
Potom máš ještě jednu možnost, pokud máš udělanou kompletní zálohu přes TT home, a navigaci se Ti podaří připojit k PC aby ji viděl jako další HDD, zformátuj HDD v navigaci a dej obnovit přes TT home kompletní zálohu.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod Argi 18. 8. 2007 12:24

Reset nepomáhá a při nabíhání je slyšet, že z disku to něco čte, tak si myslím že by to mohla být softwarová chyba. Abych obnovil zálohu, musí být hdd zformátovaný? Obnovit zálohu jsem zkoušel, ale myslím, že neproběhla, protože to trvalo celé asi 10 vteřin. :? Jinak na http://www.poi.cz jsem žádnou takovou diskuzi nenašel, nemohl by si mi prosím poslat url přímo té diskuze?
Díky moc!
Argi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod imaster 18. 8. 2007 13:37

http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=838

No, pokud je TT OK, tak zformátováný být nemusí, pokud je ale na disku nakopnutý nějaký systémový soubor, tak tím formátem už nic více nepokazíš. Pokud je ale TT v záruce, tak se na onom odkazu dočteš, že je to pravděpodobně na záruční opravu, i když mi zrovna příspěvek o servisu p.javorského připadá jeko reklama.
imaster
Junior

Předchozí stránka