Testujeme TomTom Go 910. Co vás zajímá?

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Maper 2. 7. 2006 18:24

Potvrzuji občasné problémy s držákem TT 910.Ale dále mám problém s častým zatuhnutím přístroje.Pokud mi může někdo pomoct tak prosím stručný popis jak přístroj resetovat.Špendlík nefunguje.

Díky
Maper
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venda2004 2. 7. 2006 20:29

Děkuji za odpovědi.
Podle všeho co tu popisujete, bych měl volit prodejce v blízkosti bydliště pro případné relkamace.

Zeptám se ještě na jednu otázku jako laik.
Jak se zachová TomTom 910 při průjezdu nezmapovanou oblastí? Jak se bude chovat napřílkad v Chorvatsku?
Mohu při zadaní přesné souřadnice tento cíl najít?
venda2004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yngwie 2. 7. 2006 20:57

Tom Tom Chorvatsko zmapované má a to v mapě s názvem Eastern Europe.
What is the best? NOKIA is the best!
Nokia 720 NMT->6150->8210->3310->6210->6310i->6230->E60 & N95 + 2GB Kingston + Koss Porta Pro
Compaq iPAQ 3970 + Linux

Bavte se o Nokiích jen s Nokiisty :wink:

Symbian rulezz :wink:
Yngwie
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod venda2004 2. 7. 2006 21:03

Tuto mapu jsem asi špatně hledal. Bohužel jsem ji nanašel. Mohu poprosit o nějaký odkaz s cenou? Tato mapa je nahratelná a použitelná pro TT 910? Děkuji
venda2004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 7. 2006 21:35

Pokud se nemýlím, tak mapy pro TomTom nejsou k dispozici zdarma. Vyhněte se proto prosím nabídkám na poslání a žádostem. Příspěvky jsem promazal.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 7. 7. 2006 20:26

Je možné do TomTom 910 snadno dohrávat nové uživatelské POI? Něco podobného jako na P910i. http://radekhulan.cz/item/tomtom-mobile ... a-telefonu
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 7. 7. 2006 21:48

Jasně, tady se nic nezměnilo. Ony jsou všechny TomTomy v základu v podstatě stejné. Díky PC softwaru Home je to ještě jednodušší, přímo v Tomtomu už potom není nutné POI aktivovat.

Update POI kvůli aktualizaci dopravní situace si ale hardwarový TomTom sám nestáhne. I když se umí propojit s mobilem a data používá k jiným účelům.

Možná by se to ale dalo napsat. Software je hodně otevřený, postavený na Linuxu a pro hodně věcí jsou k dispozici zdroje.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod venda2004 8. 7. 2006 11:10

Dobrý den. Jaká je kapacita TT910 pro POI? Kolik informací je schopen pojmout? Je nějak omezena kapacita?

Marek L. píše:Jasně, tady se nic nezměnilo. Ony jsou všechny TomTomy v základu v podstatě stejné. Díky PC softwaru Home je to ještě jednodušší, přímo v Tomtomu už potom není nutné POI aktivovat.

Update POI kvůli aktualizaci dopravní situace si ale hardwarový TomTom sám nestáhne. I když se umí propojit s mobilem a data používá k jiným účelům.

Možná by se to ale dalo napsat. Software je hodně otevřený, postavený na Linuxu a pro hodně věcí jsou k dispozici zdroje.o/quote]
venda2004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 8. 7. 2006 13:58

Přesně nevím, ale určitě víc než do starších TomTomů, kde byl limit na 31 nových kategorií. Do 910 jsem zkušebně nahrál 44 nových kategorií a všechny se bez problémů zobrazily.

A to už další kategorie byly v souborech OV2 nahrané přímo od výrobce - dohromady je tam teď 83 dohraných kategorií.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod venda2004 11. 7. 2006 17:05

To je slušné. děkuji za odpověď.

Marek L. píše:Přesně nevím, ale určitě víc než do starších TomTomů, kde byl limit na 31 nových kategorií. Do 910 jsem zkušebně nahrál 44 nových kategorií a všechny se bez problémů zobrazily.

A to už další kategorie byly v souborech OV2 nahrané přímo od výrobce - dohromady je tam teď 83 dohraných kategorií.t/quote]
venda2004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fanda008 11. 7. 2006 21:09

Dobry den preji,
rad bych se zeptal, zda-li problem s klesajicim drzakem nepomuze vyresit univerzalni drzak, ktery jsem jiz parkrat videl v internetovych obchodech. Mam o tuto navigaci zajem ale bojim se casteho bloudeni po celnim skle kdyz bych navigaci hledal.
Dal bych se rad zeptal na nachylnost HDD pouziteho u TT Go910.
Prece jen ceske silnice casto prichystaji tvrde rany pro cele auto tedy i pro navigaci s jejim HDD.
A nahodou nejakou malou informaci co se tyce datumu uvedeni navigace TT Go710 neznate ?
dekuji predem za Vasi odpoved
fanda008
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 11. 7. 2006 22:40

S mírnou nadsázkou bych řekl, že problém vyřeší jakýkoli jiný držák :)

Disk přežil, a to jsem s TomTomem nejezdil jen po vyasfaltovaných cestách. Navigátor byste samozřejmě neměl pouštět na zem, běžné otřesy mu ale rozhodně nevadí.

Datum neznám.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod venda2004 12. 7. 2006 20:35

dobrý den, jak se tváří TT 910 na jiná mapy od tomtom? třeba určené pro PDA, mobil ....
venda2004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yngwie 12. 7. 2006 21:34

Mapy jsou stejné pro všechna zařízení :wink:
What is the best? NOKIA is the best!
Nokia 720 NMT->6150->8210->3310->6210->6310i->6230->E60 & N95 + 2GB Kingston + Koss Porta Pro
Compaq iPAQ 3970 + Linux

Bavte se o Nokiích jen s Nokiisty :wink:

Symbian rulezz :wink:
Yngwie
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PETR wrc 21. 7. 2006 14:01

Už se Vám někomu podařilo vadný držák TT 910, který padal-skláněl se dolů, vyreklamovat? Mám asi podobný problém. První měsíc to bylo OK, ale teď se mi během jízdy ten kulový čep úplně sklopí, že se TT dotkne palubky.
PETR wrc
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka