TOMTOM910 píše:Čau, mně by zajímalo, proč mi nejde propojit TT s rádiem s bluetooth, prostě ho TT nenajde a mobil rádio najde......Dám párování a rádio prostě TT nenajde....vždyt to přece funguje ne? Sony MEX-BT2500S/quote]
Asi proto, ze to radio nema prislusny BT profil pro Hi-Fi prehravani, v tomto pripade A2DP. TomTom podporuje prenos kvalitniho zvuku (prehravani hudby z vestaveveho MP3 prehravace) do zarizeni, ktere tento profil podporuji.
Tve radio evidentne slouzi jen jako HF sada, proto ma asi jen BT profily, ktere slouzi k pripojeni mobil. telefonu. Sam TT ale tez funguje jako BT HF, takze disponuje i temito profily. Takze se jakoby snazis propojit 2 HF sady...
Pro TT910 se pripravoval (na nekterych trzich snad i prodaval) BT CarConnect, coz byl (je) krabicka prave s podporou A2DP profilu, ktera se pote s radiem nekde v palubce propojila pres AUX IN radia. Bohuzel to ale TT z dosud neznamych duvodu zcela stahl z trhu, resp. se to do prodeje ani nedostalo...
Ted se divam na parametry Sony MEX-BT2500, a v dokumentaci pisou, ze by mel mimo HFP (HF profil) umet i prave A2DP... Otazka je ale jak to ma implementovane. V TT nezapomen v nastaveni zvuku nastavit, ze se maji zvuky (hudba) prehravat pres BT...