GPS navigace na mobilu SE K750i

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vlk_ 13. 12. 2006 02:03

no export cez bluetooth este nemam otestovany na nokiach, ale na 6234 by mal fungovat a aj zapis do pamati telefonu alebo na pam. kartu, v tom pripade si musis v setupe nastavit "working directory" je to adresar do ktoreho budes ukladat exportovane a importovane subory, potom uz das len export, alebo import.. ("save!" ulozi do suboru, "Send!" odosle cez bluetooth alebo cez IRDA. vsetko je zatial testovane na SE, testy na nokii este len riesim, ale ziadnu nemam, takze ide to pomalsie).
vlk_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 13. 12. 2006 02:43

hmm, zkousel sem nastavit nejprve working directory a to mi reklo "pristup aplikace nastaven na nepovoleno" at sem nastavil C: nebo E:, ale pri druhem a dalsim zadani se uz tato hlaska neukazala. a kdyz pak zvolim "save!" tak se nic nestane, jen zmizi menu a zobrazi se pracovni plocha gps programu. asi to tedy jeste neni kompatibilni s mou 6234. skoda, ze jsme od sebe tak daleko, nemel bych nic proti testovani nokie...
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod vlk_ 13. 12. 2006 10:40

vopred musis mat nastaveny nejaky adresar, aplikacia nieje certifikovana, takze pri kazdom pokuse o pristup k pamati telefonu budes potvrdzovat ze YES, YES, YES, .... :(
po zvoleni ze "save!" aplikacia skoci do zakladnej obrazovky GPS a ulozi vsetky wayponty do pamate telefonu, (zatial to niejak neoznami ze uz to nahralo, alebo nie). takze aplikaciu po malej chvilke ukoncis a pozries sa ci to tam nahralo :)
vlk_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 21. 12. 2006 03:34

tak jsem to uz rozchodil - diky!!! :D

dale novinka od GPSJ - aplikace uz konecne umi export Tracku i Waypointu v *.gpx, *.svc a Google formatu (ted si nevzpomenu, jak se jmenuje :lol: )
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod yety 26. 12. 2006 00:16

Koupím program "plnou verzi" řekněte si cenu :oboze
yety
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 26. 12. 2006 10:10

9 euro primo od poskytovatele :wink:
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod yety 27. 12. 2006 12:51

Pro mne je jednodušší zaplatit za produkt na složenku v českých než složitě kartou v ve valutách mezinárodní plat. kartou v Eurech.
yety
Junior

Odeslat příspěvekod code 29. 12. 2006 18:48

Rad bych rekl neco k programu VlkGPS. V prve rade musim rici, ze na javu vypada tento programek fakt skvele!

Jenze ma jednu nevyhodu:

:arrow: na Nokii e61, neumi importovat waypointy ve formatu WPT (a rekl bych ze ani v jinem formatu).

Napisi postup, jak jsem postupval, pro pripad, ze jsem udelal neco spatne.

1) SETUP - WORKING DIRECTORY - zde jsem nastavil adresar, ve kterem se nachazi wpt waypointy
2) IMPORT - vybral jsem konkretni soubor ve formatu *.wpt
3) WAYPOINT - SELECT - a zadny waypoint zde neni!

V cem je prosim zakopan pes?!
code
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 31. 12. 2006 10:24

yety píše:Pro mne je jednodušší zaplatit za produkt na složenku v českých než složitě kartou v ve valutách mezinárodní plat. kartou v Eurech.o/quote]

pokud se poskytovatel nenachazi v ČR, tak bude docela slozite platit slozenkou v Kč :wink: ... to je to same jako s ostatnimi vecmi, treba E-Bay atd. PayPal je v tomto skvela vec, nemusis se niceho obavat... uz jsem pres PayPal poslal nekolik tisic (nekolik vic tisic :lol: ) a vsechno vporadku :wink:
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Krysa 1. 1. 2007 13:46

Absolutně nechápu ani vlkuv program ani mobiTrack. Oba jsem si natahl do k750 ale nějak mi neni jasné co má bluetooth s navigaci GPS. Využíváte ještě nějakého jiného zařízení ? Protože když dám detekci bluetooth tak nenajde nic ani v jednom programu a tím to celé končí. Navíc v programu od vlka mám tím pádem pořád offline. Může mi někdo osvětlit tyto mé myšlenky? Tak nějak jsem pochopil že tyto programy jsou přímo pro navigaci GPS pro mobil nebo se pletu a jeho využití je úplně jiné. Navíc mobitrack by mě i zajímalo kde jsou ty mapy. :? omlouvám se všem, který by tento post iritoval, ale teprve začínam
Mr.Krysa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Krysa 1. 1. 2007 14:50

nemusí náhodou být navíc ještě nějaký gps přijímač ? Nebo mobil má funkci přijímače i vysílače?!
Mr.Krysa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jackbrno 1. 1. 2007 15:11

No, vypadá to, že bohužel chybí ještě taková "nepodstatná maličkost", jako GPS přijímač :-) Ale není to zase tak strašné, dají se pořídit cca od 2 tisíc a dají se potom připojit k libovolnému dalšímu zařízení (mobilu, PC, PDA) s BlueTooth.
jackbrno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Krysa 1. 1. 2007 17:28

:twisted: nebo levnejsi, ktery je napajen z usb, tak ci tak ale je to na cestach další předmět, bez kterého to nejde. A to je docela škoda. Diky za info a hned to smažu aspoň z mobilu
Mr.Krysa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod msdr.mike 10. 1. 2007 15:40

Ahoj, jak asi dlouho vydrzi mobil (K750), kdyz je spojen s bluetooth gpskou? Zacal jsem uvazovat o teto kombinaci napr. pro mereni absolvovane vzdalenosti behem vyletu. Vydrzi alespon 6 hodin? Diky, Michal
msdr.mike
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 10. 1. 2007 20:14

sice to neni prima odpoved na tvou otazku, ale moje NK 6234 vydrzi s prehledem cely den :wink:
www.mihals.eu
mihals
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka