GPS navigace na mobilu SE K750i

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vlk_ 11. 1. 2007 13:45

mne vydrzi plne nabity k750 s pustenym walkmanem a gps-kou asi 15hodin
a i-tec bt339 asi tiez taku dobu
vlk_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Klojda 11. 3. 2007 13:14

Prosím o radu, nemůžu na svý K750ce vyzkoušet Wayfinder!!!
Psal jsem i na support, jestli není přímo možnost stažení .jar souboru, ale nikdo mi neodpověděl. Problém je v tom, že když jdu v mobilu přes Operu Mini přímo na getwf.com tak mi to hned hlasí, že telefon není pro tuhle aplikaci podporován, což je samozřejmě blbost, protože spousta lidí na 750 má. No a když to stáhnu přes wap (T-mobile), tak utratím spoustu kreditu na stažení .jad souboru a stejně to hlásí pak neplatná aplikace. Zkoušel jsem na navigaci i Wisepilot - je dobrej, ale je v angličtině, což by nevadilo, ale mluví nějak potichu i na plný pecky, no a taky mám Nav4All, ten občas blbne a na displeji se špatně překresluje nabídka, ale hlavně nemá ty hezký pohledy na mapu...
Dík za radu, jak tam hodit ten Wayfinder, nechci vyhodit skoro 3 litry za něco co mi pak nepůjde.
Klojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod memphissk 29. 4. 2007 11:12

zdravim, mam otazocku ohladom vlkgps, da sa tam napratat aj mapa nejak? AK hej tak nejaky postup alebo aky subor to zozere popripade cim sa da vytvorit ta mapa, dik :wink:
memphissk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ahasvet 8. 9. 2007 17:45

do vlkGPS sa da (zatial) spravit len orientacna mapa z waypointov (asi takto: http://www.ahasvet.sk/map/gps.html ) neskor mozno pribudne moznost vytvorenia vektorovych map (teda asi nie, lebo autor nema cas), ale pozri CzechMap http://www.bydawe.wz.cz/czechmap.php
ahasvet
Junior

Odeslat příspěvekod Lord_Zajc 25. 4. 2008 22:03

Zdravim dal jsem si vlkgps do se ale potreboval bych nejake mapy...jinak programek mooc good...;-) kde by se do toho dali sehnat mapy???
Lord_Zajc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Klojda 20. 5. 2008 21:56

... používal jsem vlkaGPS dokud jsem neobjevil TrekBuddy - šlape na K750i perfektně, používám to s turistickou mapa Česka a jsem spokojen.
Klojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Klojda 4. 7. 2008 22:37

... no hlavně že jsem byl tak spokojenej, před týdnem mi gpsku ukradli z auta (Nokia LD 3W). Chci jít do LD 4W, prosím o zkušenosti ve spojení s SE k750i a TrekBuddy. Diky.
Klojda
Kolemjdoucí

Předchozí stránka