od Fido+ 18. 7. 2006 19:33
Modul bude kompatibilni vicemene kazdy. Nejde o kompatibilitu modulu s telefonem nebo sw ale o pouzity komunikacni protokol a ten maji vsechny gps moduly stejny.
Vrele muzu doporucit tu Nokii (LD-3W). V ET stoji 2295 Kc a ma Sirf Star III. Za tu cenu nic lepsiho nenajdes. Pak uz je napr. Navilock BT 338 a i_tec BT 339. Oba vicemene totozne a oba za cenu kolem 3600 Kc. O necem levnejsim bez Sirf Star III bych ani neuvazoval. Jsou to vyhozene penize. Kolega si koupil Navilock BT 308 se Sirf Star II a ma problem s citlivosti zejmena ve mestech napr. pod trolejovym vedenim. Pritom za to dal vic penez nez stoji ta Nokie.
Co se tyce SW tak asi pripada v uvahu jen ET navigace coz je wayfinder nebo primo nakup licence na wayfinder. Pozor ale na to, ze mapy to taha pres gprs takze doporucuju datovy pausal a nepouzivat za hranicemi. Vse ostatni (Route66, Tomotom ...) je za cenu pres 5000 za sw a plus platis za mapy.
Nekdo tu propagoval Nav4all ale je to java aplikace. Ja ji zkousel a na P je nepouzitelna (neovladatelna). Nedoporucuju.