TOMTOM nabíječka 220V

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nemo1963 8. 8. 2006 07:45

Nemáte někdo nabíječku do TOMTOMu na 220 V? Na internetu je toto zboží jen na objednávku, na dotaz apod. Poradí někdo, kde se dá sehnat? Dík.
nemo1963
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukys 8. 8. 2006 10:03

třeba tady http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... one-rider/ ale takovejch peněz co za to chtěj :-/ brr
a za blbej usb kabel chtěj 470,- no fuj že se nestyděj, by mě zajímalo jestli jsou aspon uvnitř ty kabely ze zlata :-)
lukys
Junior

Odeslat příspěvekod nemo1963 8. 8. 2006 10:33

No, ale tam je to také na dotaz, zboží na skladě nemají.
nemo1963
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod El Carlos 8. 8. 2006 13:32

No pokud je ten přístroj nabíjen přes USB kabel, tak by mohlo stačit tohle od Czechcomputer, ale včera sem to viděl i levněji v Electroworldu na Zličíně.

Pokud na to má samostatný kabel, tak na AgenComputer to mají i na hlavním skladě. Myslím ten kompletní set s redukcí na UK zásuvku
Superb 2.0 TDi 4x4 125 kW DSG
HTC Sensation
ASUS Eee Pad Transformer
El Carlos
Junior

Odeslat příspěvekod nemo1963 8. 8. 2006 13:58

Díky, jdu do toho.
nemo1963
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod El Carlos 29. 8. 2006 13:26

Pak mě ještě napadlo, že pokud by uživatel chtěl Tom Toma nabíjet pouze u sebe doma (nikoliv třeba na hotelu), kde má PC, mohla by posloužit tato kravinka.

Obrázek

vychází o dost levněji a dá se sehnat v různých provedeních a samozřejmě i cenových relacích. Já jeden kupoval za cca 300 kč
HTC Sensation
ASUS Eee Pad Transformer
El Carlos
Junior

Odeslat příspěvekod Luhal 9. 10. 2006 14:00

Shanel jsem se po tom, v supermarketech maji ruzne zdroje ale protoze ty konektory byly vzdycky zalite v igelitu nemohl jsem vyzkouset.
Ale pozor ! :shock: Synator me upozornil na jednoduchy adapter z 220V na 12V s autozasuvkou za 340kc hned vedle na hacku. Koupeno v Tescu.
Doma uz vesele nabijim pres tyto dve spojene nabijecky - 220V - 12V - TomTom. Hlavni vec, ze to funguje a ten cenovy rozdil proti originalu, ten za to stoji ne?
Luhal
Junior

Odeslat příspěvekod BB. 9. 10. 2006 22:24

nemo1963 píše:Nemáte někdo nabíječku do TOMTOMu na 220 V? Na internetu je toto zboží jen na objednávku, na dotaz apod. Poradí někdo, kde se dá sehnat? Dík.h/quote]

Jo, mám. Dá se normálně koupit v obchodě s mobilama za 250 kaček. Typ - Motorola RAZR V3. Já mám totiž geniální kamarády. Nevím, jaký konektor mají jiný TT, ale TT One New má malý USB. :lol:
BB.
Junior

Odeslat příspěvekod El Carlos 10. 10. 2006 15:23

Luhal píše:Shanel jsem se po tom, v supermarketech maji ruzne zdroje ale protoze ty konektory byly vzdycky zalite v igelitu nemohl jsem vyzkouset.
Ale pozor ! :shock: Synator me upozornil na jednoduchy adapter z 220V na 12V s autozasuvkou za 340kc hned vedle na hacku. Koupeno v Tescu.
Doma uz vesele nabijim pres tyto dve spojene nabijecky - 220V - 12V - TomTom. Hlavni vec, ze to funguje a ten cenovy rozdil proti originalu, ten za to stoji ne?

Dobré, záleží jestli uživateli nevadí nosit 12V nabíječku z auta. Ale rozhodně cenový rozdíl za to asi stojí :hm
HTC Sensation
ASUS Eee Pad Transformer
El Carlos
Junior

Odeslat příspěvekod Tomíček 14. 11. 2006 19:30

Ahojte, řeším stejný problém, ale zarazilo mne, že na autonabíječce je input (12-30V) a výstup 5V/2A. Neměl by tedy být zdroj 5V??
BB: Doplňuji - Motorola dává max 550mA, stačí to TomTomu? Ten bere trochu víc..
Tomíček
Junior

Odeslat příspěvekod vojta 14. 11. 2006 22:42

Domácí nabíječka na TT One New netřeba. Řeší to kablík usb do pc či ntbku.
vojta
Junior

Odeslat příspěvekod Tomíček 14. 11. 2006 23:06

vojta píše:Domácí nabíječka na TT One New netřeba. Řeší to kablík usb do pc či ntbku.
Tomíček
Junior

Odeslat příspěvekod vojta 14. 11. 2006 23:09

Hrubý nesmysl. Jinak jukni na moji odpoved na Tvoji otazku na poi... :)
vojta
Junior

Odeslat příspěvekod BB. 16. 11. 2006 19:04

[quote="Tomíček"tAhojte, řeším stejný problém, ale zarazilo mne, že na autonabíječce je input (12-30V) a výstup 5V/2A. Neměl by tedy být zdroj 5V??
BB: Doplňuji - Motorola dává max 550mA, stačí to TomTomu? Ten bere trochu víc..e/quote]

Při připojení normálně jede. Nemám problém.
BB.
Junior

Odeslat příspěvekod Tomíček 16. 11. 2006 19:22

BB a spol..: potvrzuju Vojtu, už mám TT doma a přes dodávaný USB kabel se normálně dobíjí.. Takže asi nabíječku řešit nebudu.
Nicméně ta z Razru je v tom případě dobré řešení.
Tomíček
Junior

Další stránka