Chci se zeptat, zda nekdo z vas pouziva uspesne nejaky bluetooth GPS modul se Siemensem x65 nebo x75?
Ja zatim pouzivam neznackovy GPS BT74R z taiwanu, ktery funguje dobre, ale se chova, jako kdyz je zapnuta staticka navigace (agresivni filtrovani, ktere pomaly pohyb, jako je chuze, vicemene ignoruje). Jelikoz se mi pro chipset RFMD nepodarilo najit jedinou zminku o tom, ze by se to dalo vypnout, ale nasel jsem spoustu tvrzeni, ze to vypnout proste nejde, tak uvazuju o porizeni jineho GPS modulu.
Problem je, ze jsem zkousel 2 jine moduly a v obou pripadech se vyskytl zasadni problem s komunikaci se siemens telefonem. Jedno byl 16 kanalovy nemetrix neznameho vyrobce, druhy byla znama Nokia LD3W (nebo jak je ten typ, prodaval to Eurotel). Nekolik minut vsechno fungovalo, ale pak bud spadlo spojeni (casto s chybou Interni chyba bluetooth) nebo se seknul/vypnul cely telefon. A pokud se po preruseni spojeni telefon nevypnul, vetsinou neslo spojeni znovu navazat dokud se telefon nezresetoval. Stejny problem s obema moduly mela SK65, S65 i S75, ale pocitac nebo SE P910i problemy nemely.
Proto bych ocenil nejaky tip, jaky modul poridit, aby bylo jiste, ze s mym telefonem (SK65) fungovat bude. Pochopitelne bych chtel modul, ktery statickou navigaci nema nebo lze snadno vypnout, podporuje WAAS/EGNOS a cim presnejsi, tim lepe (->GC).
Jeste lepsi by byla rada, jak v RFMD vypnout filtrovani polohy (stacila by specifikace ridicich kodu), ale v to uz prilis nedoufam.

Predem diky za rady.