Mám tuto navigaci asi 5 týdnů. Cenově byla zajímavá, 6.499,-Kč, zpočátku jsem měl dost problémů se ztrátou signálu GPS, byla tam nějaká zpětná vazba na rádio, ale prodejce mi ji bezproblémově vyměnil. Nyní funguje na jedničku. Na běžné ježdění je vyhovující, pokud si dokážeš stahnout některá vylepšení ( návody a tipy najdeš tady nebo na Mio Forum ), pak je i dostačující. Já to neumím, ale i tak mi to stačí.

Vzhledem k tomu, že nepotřebuji Bluetooth ani příjem dopravních zpráv přes rádio ( stejně to spíše nefunguje než funguje - tedy nevím jak na Slovensku, ale v ČR snad jen po Praze ), tak mi ani toto vybavení nechybí. Co vidím jako nedostatky je stupidní návod ( stáhnul jsem si návod na C 710 a ten mi hodně pomohl ), někdy komplikované ovládání v menu a submenu, ovšem to spíše na začátku, teď už jsem si zvykl a pak jsem docela zklamán z mapových podkladů. To, že chybí třeba rok dva staré kruhové objezdy bych ještě pochopil, ale že neumí najít některé benzinky, které stojí na D1 už 10 let, nebo má problémy s čísly popisnými, ( přesto, že v POI bodech je adresa i s číslem, po zadání této adresy zahlásí, že číslo popisné nenalezeno ), to mne trochu zklamalo. Ovšem to není problém navigace jako takové, ale spíše SW. Jako navigace mi plně vyhovuje, myslím, že jsem nekoupil špatně. Přemýšlel jsem, jestli jsem neměl jít do něčeho lepšího, ale nenašel jsem žádný dostatečný důvod, proč investovat více peněz.