od VelkýMachr 4. 4. 2007 18:49
to Delphin:
taktéž mám zkušenosti s Navilock BT-313T RDS/TMC, jsou vesměs kladné. Je tam velmi citlivý GPS přijímač, u Fabie ho mám umístěný v odkládacím prostoru pod rádiem a plně to vyhovuje. Co je problematické, je anténa RDS přijímače. Dodávají k tomu takový ošklivý kus drátu s účinností nic moc, např. při cestě Praha – Brno jsem bez signálu z cca 30%. Je to řešitelné externí anténou, případně Y rozbočovačem.
Přendávání SD karet, což užití i-GO v podstatě vyžaduje je řešitelné „strojem“, který má i CF slot (např. HP) a na CF kartu pak přemístit všechno ostatní. U i-GO a RDS/TMC je právě to přendávání karet dílčím problém, občas náhodně po této akci se nenajde TMC přijímač a musí se znova detekovat. Řešením by mělo být přiřadit příslušný port napevno.
Jinak i-GO je velmi dobrý program a např. upozorňování na radary apod. je přímo ukázkové. Co dobré není, popis TMC zpráv není ve správném kódování, ale na vlastní funkci to nemá vliv. Jelikož jsem přešel na Navigon (preferuji jiné destinace, než Ty) mám v podstatě přebytečný i-GO 2006 (celou Evropu) zaktualizovaný na Plus s přihranými radary z poi.cz a též z POI Warneru pro i-GO. Jelikož, jak jsem pochopil, chceš minimalizovat náklady a pro mě je v současné době i-GO zbytné, mohli bychom se domluvit přes CZ.
Jinak problém s VGA je, myslím, řešitelný.
Navigace: NAVIGON 6.2 + POI Warner3; i-GO 8; TT 7.450; Route66; OziExplorer; Dynavix 7 v.2.3
CB: ELIX 77S; Sirio TURBO 1000 a mám doopravdy aktuální dopravní informace