Nové mapy TomTom 6.75

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 25. 7. 2007 12:22

Podívejte se lidé dobří jestli tam jsou: dodělaná hradecká dálnice, 3x kruháč na Brněnský v jihlavě, dodělaná plzeňská dálnice až do Německa, ten kus nový silnice z chrudimi do pardubic a všechny ty novoty v Brně(tunel, megakřižovatka když se jede k BOBY u tesca.....) Děkuji moc. Nic z toho na svejch mapách nemám. :(
HrdinaJan
Junior

Odeslat příspěvekod P800 25. 7. 2007 14:54

Jako brňák Ti můžu poslat náhledy míst o kterých se zmiňuješ. Ovšem, který tunel máš na mysli a o mega křižovatce u Tesca směrem na Boby nic nevím. Každopádně Pisárecká mega křižovatka (jediná novota v Brně o které vím) je v mapových podkladech 675 i 680.
Naposledy upravil P800 dne 25. 7. 2007 15:36, celkově upraveno 1
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 25. 7. 2007 15:31

No já jsemv brně dostudoval před cca 5 lety, akže pro mě nová věc je pro tebe uplná pohoda. Křižovatku jsem myslel tu, když se jede od Svitav(Myslim že je tam někde Globus) a přijíždí se k tomu novému Tescu před bazénem, tak to tam je nějaký nový, snad i nadjezd a tak. No a tunel jsem mysle ten co je na cestě z Židenic na Černá pole. Pisárky jsem projížděl před měsícem, abylo to otevřený jenom z města ven do tunelu, naopak mi to nešlo.

Jinak včera jsem si koupil 910i(puvodní mi někdo vyndal z auta v sobotu a už ji asi používá) a jsou na ní mapy 6,50. Bude muset bejt upgrade. Proto se zajímám, jestli se mi těch 80Euro vyplatí investovat. Zatim to vypadá, že jo.

Jinak ona je už i možnost sehnat 6,80?? Na jejich webu je zatim jenom 6,75. Dík za odpovědi.
HrdinaJan
Junior

Odeslat příspěvekod P800 25. 7. 2007 15:37

V posledních podkladech je vše o čem píšeš (Brno). Verze 680 je dostupná pouze s přístroji ONE XL.
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eiben 25. 7. 2007 16:59

Pred 2 tydny jsem psal tom tomu ohledne novych map 680.1466 a dnes mi prisla odpoved:
Vážený zákazníku,

mapy jsou vytvořeny ale zatím jen opravdu pro One XL, dostupny nejsou z důvodu kompatibility jednotlivých zařízení s jednotlivými mapami,
na verzi 6.80 se zatím pracuje.

S pozdravem
TomTom zákaznické centrum
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 25. 7. 2007 18:52

Tak to by mě zajímalo jestli si mám teď objednat 6,75 nebo vydržet. Jestli to bude tejden, nebo pul roku je ten problém.
HrdinaJan
Junior

Odeslat příspěvekod P800 25. 7. 2007 19:58

Rozdíl 650 a 675 je poměrně zásadní, doporučuji..

Kompatibilita mapy 680 s ostatními GO by měla být bezproblémová, viz. diskuse v zahraničních fórech, je to jen jakási obchodní taktika TomTom.
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod baranyo 25. 7. 2007 21:33

680 mapy funguju bezchybne dokonca aj na TT One verzia 1, ako i na TT 910 ...

Je to iba marketingovy tah. Mozno by som vsak trochu s kupou pockal, kedze teraz pride novy sotware verzie 7 a k tomu budu urcite vydavane nove mapy 7.XX

Na jesen by mal TT vydat SW verzie 7 aj pre starsie pristroje, co by umoznilo dat aj nove mapy a v podstate pouzivat aj MAP SHARE !!!
Naposledy upravil baranyo dne 25. 7. 2007 21:36, celkově upraveno 1
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 25. 7. 2007 21:35

Kompatibilita mapy 680... a TT 910 je vpořádku. Jezdím podle této mapy už měsíc a něco, slezdil jsem Slovensko, sev. a jižní moravu a žádné problémy jsem nezaznamenal.
Asi to bude opravdu jen obchodní politika tomtomu, což mě se moc nelíbí. Koupil jsem TT910 zhruba před měsícem a něco a mapy v něm v době zakoupení byly zastaralé. (western and central europe 660.1219) Bez možnosti ověření aktuálnosti map před koupi. Tomtom by měl v takovýchto případech umožňovat první upgrade na aktuální mapy zdarma.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 26. 7. 2007 05:47

Já ho koupil před pár dnima a je tam 650. Buď rád za to cos měl. :)
HrdinaJan
Junior

Odeslat příspěvekod KptBobr 27. 7. 2007 07:57

Ano, souhlas, dle zahranicnich for i mych vlastnich zkusenosti 6.80ky slapou perfektne a bez jakychkoliv problemu na napr. 910ce. Kecy o nekomaptibilite jsou jen to jen hloupe marketingove bludy... I kdby, pochybuji o tom, ze by TT investoval mraky penez do praci na nejakem "prizpusobeni kompatibility" map 6.80 pro ostatni navigace, kdyz se jiz maka intenzivne na mapach rady 7.xx...

Jinak, kdyz se jeste prodaval predchozi model Go700, mel u sebe v baleni voucher na budouci upgrade map pristroju,ktere lezely nekde na sklade...
KptBobr
Junior

Odeslat příspěvekod 910robbery 12. 8. 2007 15:09

Zdravim,
dnes jsem se poprve od zakoupeni TT910 rozhodl pro aktualizaci. Byl jsem nemile prekvapen, ze se neprovedla aktualizace mapy. K TT910 se dodava jakasi "kreditka" s cisly a s popiskem: "Keep this code for product activation, support and FUTURE MAP UPGRADES".
Domnival jsem se, ze to je kod, ktery mi umozni zdarma upgradovat mapu (pristroj stal skoro 20.000!), ale jak jsem po dlouhem hledani na netu diky teto diskusi zjistil, pravdepodobne jsem naivni nova mapa se musi koupit za dalsich cca 110 ojro.
CHtel jsem se jen zeptat, zda nekdo z vas k necemu kartu s kodem vubec pouzil? Diky za reakce.
910robbery
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 12. 8. 2007 15:40

Kartu mam, ale použila se snad jenom pro aktivaci učtu na jejich webu. Už si to pořadně nepamatuju. Možna ani to ne.

Jinak za 20kkč se dneska daji koupit skoro dva TT910. Divná cena.
HrdinaJan
Junior

Odeslat příspěvekod 910robbery 12. 8. 2007 17:09

No jo, ceny padaji, toho TT910 mame uz dlouho. Skvely je, ze 15 mistny kod mi na strance, kde si muzu overit platnost mapy (http://www.tomtom.com/products/maps/index.php?Lid=10) NEFUNGUJE (pise to ***TEXT ERROR ***)

Ta cena za upgrade by mohla byt nejaka symbolicka, treba 500,- nebo tak. Prijde mi to jako ulet :-(
A nejhorsi je, ze jak jsem byl naivni, ze je upgrade zdarma, tak jsem proste porad hledal, kde se mapa upgraduje - a nedoslo mi, ze jedina cesta je koupit ji :-) Cekal jsem, ze ty mapy na webu Tomtom jsou upgrade pro nizsi modely TT nebo PDA apod., ktere tyhle velke mapy nemaji v zakladni vybave (a cene)... No jo, jsem naivni.
910robbery
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rapon 3. 4. 2008 07:25

P800 píše:Screenshot v TomTom GO: vytvoř v rootu disku (karty) složku "screen". Poté stačí kliknout na displayi na ZOOM (+). Ve vytvořené složce se vytvoří požadovaný screenshot. /quote]

To asi ne... když kliknu na (+) tak se vyzoomuje mapa a na ostatních obrazovkách plusko není...
TT One XL (9.205) - Central Europe (855.xxxx) - Garmin Oregon 550
rapon
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka