Nove mapy SK, CZ, HU, PL, EE, LT, LV, HR, SLO

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eiben 6. 8. 2007 21:01

Tak diky uz to slape. Mam ho doma pres rok, ale tu Ameriku jsem jeste nikdy nezkousel az dnes. Myslel jsem, ze je to automaticky aktivovane jako mapy Western and central Europe
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 10. 8. 2007 22:34

kopacek píše:Obávám se, že s tou 680.1533 to bude spíše kachna. Ale je to fakt pěkný bordel, že TT se milostivě nesníží k tomu, aby kupujícímu jednoznačně označil kupovanou mapu přesnou verzí. Asi jakoby dealer Škodovky prodával, "nějakou" verzi nové Octavie - prostě kupte a pak uvidíte, jestli to je benzín nebo nafta...
Porovnával jsem pouze jedinou dostupnou informaci: Mapa 680.1446 má již rozbalená velikost 101 MB, ta na koupi na tomtom.com má psáno 107 MB. To je asi jediný nesoulad, ale to taky nemusí nic znamenat. /quote]

Tak pánové, mohu vám sdělit, že mapa 680.1533 není , ale je 680.1536. Právě ji stahuji a zítra se na ni kouknu, jelikož jsem v práci a nemám tady TT. Podle informací, je to mírně vylepšená 680.1466 ale co je hlavní, je tam přidána průjezdní mapa rakouska z důvodů cestování do Chorvatska. No uvidíme, jestli je to pravda, právě se mi dostahovala.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 11. 8. 2007 08:32

imaster píše:
kopacek píše:Obávám se, že s tou 680.1533 to bude spíše kachna. Ale je to fakt pěkný bordel, že TT se milostivě nesníží k tomu, aby kupujícímu jednoznačně označil kupovanou mapu přesnou verzí. Asi jakoby dealer Škodovky prodával, "nějakou" verzi nové Octavie - prostě kupte a pak uvidíte, jestli to je benzín nebo nafta...
Porovnával jsem pouze jedinou dostupnou informaci: Mapa 680.1446 má již rozbalená velikost 101 MB, ta na koupi na tomtom.com má psáno 107 MB. To je asi jediný nesoulad, ale to taky nemusí nic znamenat. /quote]

Tak pánové, mohu vám sdělit, že mapa 680.1533 není , ale je 680.1536. Právě ji stahuji a zítra se na ni kouknu, jelikož jsem v práci a nemám tady TT. Podle informací, je to mírně vylepšená 680.1466 ale co je hlavní, je tam přidána průjezdní mapa rakouska z důvodů cestování do Chorvatska. No uvidíme, jestli je to pravda, právě se mi dostahovala.a/quote]

Zdravim,
tak som pozrel tu mapu a je to to iste ako predosla verzia 1466, akurat pribudli prejazdove mapy Rakuska (aby to na ceste do HR nenavigovalo cez Madarsko), Srbska a Ciernej Hory, Bosny a Hercegoviny, Albanska, Macedonska, Bulharska, Rumunska, Moldavska, Ukrajiny a Bieloruska. Hlavne to Ralusko pride vhod ... prave vcera som sa vratil z Chorvatska a kedze som isiel Rakuskom musel som mapy prepinat - to uz teraz odpada.

P.S.: Pozor na rakusku dialnicu A6 (privadzac na Bratislavu) ... na mape sice je, ale este nie je dokoncena !!! Podla info na webe by mala byt otvorena v 11/2007 (A6 Nordost Autobahn (under construction, open 02/11/2007))

P.P.S.: Uz sa neviem dockat mapy so 100%-nym pokrytim Slovenska ... 10/2007
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 11. 8. 2007 09:10

A6 sa ma otvarat az 19.11.2007. treba ist na stranku afsfinagu ;)

tie prejazdne mapy rakuska su pre mna osobne super. osobne by som uvital tuto mapu s kompletnymi mapami rakuska a som vysmiaty ;)

inak moze niekto skontrolovat ci tam uz je v bratislave tunel sitina ?
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod sNOWu 11. 8. 2007 16:35

neni tam tunel sitina
sNOWu
Junior

Odeslat příspěvekod pcword 11. 8. 2007 16:41

potvrzuji mapa 680.1563 v CZ nic nového...žádné nové ůseky co jsem zatím zjistil..je to skoda docela jich přibilo.....ale snad se to časem zlepší
Testováno TT one new
pcword
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 11. 8. 2007 17:09

snowu: hm skoda, ale rakuska A6, ktora bude otvorena az koncom novembra je uz v tomtom od 01/2007 :roll:
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 14. 8. 2007 13:42

vyzera to tak, ze tato mapa bude dodavana spolu s TT 720
baranyo
Junior

Předchozí stránka