Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kopacek píše:Obávám se, že s tou 680.1533 to bude spíše kachna. Ale je to fakt pěkný bordel, že TT se milostivě nesníží k tomu, aby kupujícímu jednoznačně označil kupovanou mapu přesnou verzí. Asi jakoby dealer Škodovky prodával, "nějakou" verzi nové Octavie - prostě kupte a pak uvidíte, jestli to je benzín nebo nafta...
Porovnával jsem pouze jedinou dostupnou informaci: Mapa 680.1446 má již rozbalená velikost 101 MB, ta na koupi na tomtom.com má psáno 107 MB. To je asi jediný nesoulad, ale to taky nemusí nic znamenat. /quote]
imaster píše:kopacek píše:Obávám se, že s tou 680.1533 to bude spíše kachna. Ale je to fakt pěkný bordel, že TT se milostivě nesníží k tomu, aby kupujícímu jednoznačně označil kupovanou mapu přesnou verzí. Asi jakoby dealer Škodovky prodával, "nějakou" verzi nové Octavie - prostě kupte a pak uvidíte, jestli to je benzín nebo nafta...
Porovnával jsem pouze jedinou dostupnou informaci: Mapa 680.1446 má již rozbalená velikost 101 MB, ta na koupi na tomtom.com má psáno 107 MB. To je asi jediný nesoulad, ale to taky nemusí nic znamenat. /quote]
Tak pánové, mohu vám sdělit, že mapa 680.1533 není , ale je 680.1536. Právě ji stahuji a zítra se na ni kouknu, jelikož jsem v práci a nemám tady TT. Podle informací, je to mírně vylepšená 680.1466 ale co je hlavní, je tam přidána průjezdní mapa rakouska z důvodů cestování do Chorvatska. No uvidíme, jestli je to pravda, právě se mi dostahovala.a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků