Mapy pro TomTom

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod donatelo 12. 7. 2007 21:29

Dobrý den, chtěl bych se zeptat , jestli u TomTomu neproběhla nějaká výrazná změna v podrodnosti map ? Přesněji: v lednu tohoto roku jsem koupil TomTom One New a od té doby s ním nic neprováděl. (Jenom používal) Nevznikly mezitím nějaké nové, více podrobnější mapy? (jenom ČR, ulice, čp atd.)
Děkuji Honza
donatelo
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 12. 7. 2007 21:46

Na webu http://www.tomtom.com lze ověřit, jestli máte pro svůj přístroj aktuální mapy.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod donatelo 12. 7. 2007 22:15

Děkuji za odpověď. Ještě bych se rád zeptal , jestli nevíte kdy by mohly mapy TomTomu dosáhnout podrobnosti Garmina tušim že 300něco:-) Který disponuje názvy ulic a čp. i v daleko menších obcích než můj tomtom.
Děkuji.
donatelo
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 12. 7. 2007 22:51

Tyto mapy jsou už v TomTomu One XL - Eastern Europe v680. 1466. Zítra vyjde jeho test na Navigovat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 7. 2007 07:12

Koupil jsem před týdnem One a má mapy v660, zatím jsem s ním ujel asi 600km a třeba u nás v Příbrami je nový obchvat Dubna někdy od začátku roku - silnice č.18, který v této verzi mapy není. Půjčil jsem si od kolegy novou mapu v675 co si koupil na netu před 14 dny a kupodivu ten obchvat tam ještě nebyl :?. Věřím že v675 bude mít nějaké změny, ale když vemu v potaz, že jsem před tím jezdil v pohodě bez navigace a bez většího kufrování, tak bych řekl, že čas na koupi novější mapy nastane tak minimálně za rok, až změny v mapách budou radikálnějšího rázu aby to za ty peníze stálo...
anonymni

Odeslat příspěvekod donatelo 15. 7. 2007 08:39

U Tom Tomu jsem si ověřil, že mám stále aktuální mapy.
Mám tomu tedy rozumět tak že u modelu XL jsou mapy podrobnější? (viz. test- na Navigovat) A pokud tedy ano , jsou kompaktibilní s modelem TT One New???
Děkuji za Odpověď
donatelo
Junior

Odeslat příspěvekod Krokodýl 16. 7. 2007 15:35

Nechápu "mapovou" politiku TomTom. Všechny mapy jsou kompatibilní mezi jakýmkoli zařízením /Symbian, Windows, TomTom jako taková/, ne tedy mezi všemi verzemi TT, a přesto mapy které jsou distribuovány pro jeden konkrténí model nejsou ofifiálně dostupné pro ostatní.
Mnoho lidí by si třeba rádo zakoupilo novou mapu EasternEurope v680, kde je už slušně zpracované i Chorvatsko, ale bohužel, je k prodeji určena pouze a jedině pro jediné zařízeni :cry:
Krokodýl
Junior

Odeslat příspěvekod nemo1963 17. 7. 2007 07:25

Zkuste to tady http://www.javorsky.cz/kategorie/35/Mapy/ Koupil jsem mapy 6.80 a dal je do TT One (ten starší typ) a funguje to bez problémů.
nemo1963
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P800 17. 7. 2007 08:18

Jak to ten člověk dělá? TomTom mapy EE 680 nenabízí, pan Javorsky ano. Jdu to k němu zkusit..
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P800 22. 7. 2007 10:03

nemo1963 píše:Zkuste to tady http://www.javorsky.cz/kategorie/35/Mapy/ Koupil jsem mapy 6.80 a dal je do TT One (ten starší typ) a funguje to bez problémů.m/quote]

Tak tady bych to nezkoušel, je to černota.. vlastně už není
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod imaster 22. 7. 2007 11:17

To vypadá, jako by na Javorského někdo udělal bububu. Nedávno tam ta mapy ještě byla.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod donatelo 22. 7. 2007 19:07

Nemohl by mi někdo popsat , dle vlastních zkušeností, rozdíly v mapách pro T.T. OneNew a XL ??? Jde mi pouze a jenom o ČR.
Díky moc
donatelo
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 22. 7. 2007 19:39

XL- # Polsko (51%)
# Česká republika (99%)
# Maďarsko (47%)
# Slovensko (40%)
# Estonsko (71%)
# Lotyšsko (62%)
# Litva (99%)
# Slovinsko (42%)
# Chorvatsko (48%)

one new- - Polsko (34%)
- Česká republika (99%)
- Maďarsko (40%)
- Slovensko (16%)

Z vlastní zkušenosti mohu říci, že v tom slovensku je opravdu propastný rozdíl. V XL je nejnovější mapa Eastern Europe 680.1466
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 22. 7. 2007 20:31

Se nedivim, ze ty nejnovejsi mapy Eastern_Europe lidi stahujou o sto sest. Ja jsem do top modelu TT910 minuly rok investoval okolo 20 000Kc a oni nejnovejsi mapy cpou do low end, bez moznosti koupe druhych uzivatelu. Mapy 6.75 jsou mi k nicemu jelikoz pracuji v pobaltskych statech.
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 22. 7. 2007 20:35

Já jsem koupil TT 910 před měsícem a něco a měl jsem tam mapu western and central europe 660.1219 . A to prosím bez možnosti kontroly na aktuálnost před koupi. Pokud v době prodeje není v přístroji aktuální mapa, měl by TT umožnit první upgrade na aktuální zdarma.
imaster
Junior

Další stránka