Mapy pro TomTom

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod donatelo 21. 8. 2007 12:19

II.
Nemohl by mi někdo popsat , dle vlastních zkušeností, rozdíly v mapách pro T.T. OneNew a XL ???Jde mi pouze a jenom o ČR.
Díky moc
donatelo
Junior

Odeslat příspěvekod Kimitech 24. 8. 2007 11:29

zdravim.... mám TomTom One a chtěl jsem si ted aktualizovat mapy(ted tam mám 5.4) . Jenze mi nějak neběží TomTom Home na internetu .... muže to někdo zkusit a říct mi ,jestli je chyba na jejich straně,či na mojí ?
W810i+512MB+HPM70= Supeeeer zazrak :)
Kimitech
Junior

Odeslat příspěvekod Kimitech 24. 8. 2007 20:23

tak co,nezkoušel to nikdo ?
W810i+512MB+HPM70= Supeeeer zazrak :)
Kimitech
Junior

Odeslat příspěvekod Krokodýl 27. 8. 2007 14:47

Rozdíly ... T.T. OneNew a XL ..

Nejde o rozdíly mezi jednotlivýni zařízeními, ale mezi verzemi map. Mapy jsou mezi jednotlivými zařízenimi kompatibilní.
Krokodýl
Junior

Odeslat příspěvekod donatelo 30. 8. 2007 17:06

Díky za odpověď Krokodýle,
ale vždyť to píšu " jaký je rozdíl v mapách?"
Že jsou kompaktibilní ?To by bylo super.

Takže Vaše odpověď z dřívějška neplatí??

(Cituji:
Mnoho lidí by si třeba rádo zakoupilo novou mapu EasternEurope v680, kde je už slušně zpracované i Chorvatsko, ale bohužel, je k prodeji určena pouze a jedině pro jediné zařízeni )

A nakonec bych se rád vrátil k problému :
Nemohl by mi někdo popsat , dle vlastních zkušeností, rozdíly v mapách pro T.T. OneNew a XL ???Jde mi pouze a jenom o ČR.
Děkuji za odpovědi
donatelo
Junior

Odeslat příspěvekod VelkýMachr 30. 8. 2007 21:34

donatelo píše:...(Cituji:
[i]Mnoho lidí by si třeba rádo zakoupilo novou mapu EasternEurope v680, kde je už slušně zpracované i Chorvatsko, ale bohužel, je k prodeji určena pouze a jedině pro jediné zařízeni ) /i]

Danou mapu mám, před týdnem jsem se vrátil z Chorvatska a mohu prozradit, že je tam téměř nepoužitelná. Dá se říci, že z mé SW výbavy je tam použitelné jenom i-GO a i to ještě jen s výhradami.
Navigace: NAVIGON 6.2 + POI Warner3; i-GO 8; TT 7.450; Route66; OziExplorer; Dynavix 7 v.2.3
CB: ELIX 77S; Sirio TURBO 1000 a mám doopravdy aktuální dopravní informace
VelkýMachr
Junior

Předchozí stránka