E-Ten naviset: TomTom nebo Destinator

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Elven 27. 9. 2007 19:06

na cybexu maji balicek Naviset E-Tena M700 s WM5 a navigacnim softem Destinator, dalsi balik obsahuje WM6 a TomTom, neni tam ale drzak a pametovka, takze v konecnem vysledku vyjde o neco draz, stoji WM6 za to? Co Destinator? nemam zatim zkusenosti, znam pouze TomToma z obyc. GPSky do auta.
Elven
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paric 30. 9. 2007 19:51

Mam X500 vky takze je to to istew ale bez klavesnice. Skusal som Tom Toma aj Destinator a osobne mi pripada lepsi Tom Tom. Nie len kvoli lepsej moznosti konfiguracii ale aj kazda nova mapa pride na cca 70 libier co neni az tak hrozne.

S WM6 neviem ake to je, ale boli s tym problemy. Ja zatial fungujem na WM5 a maximalna spokojnost satelity najde rychlejsie nez Mio P550.
Siemens c35i-->Nokia 3100-->Sagem My-X-7--> Motorola Mpx 220 --> E-Ten X500
Paric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Elven 1. 10. 2007 15:26

super, diky za odezvu, ted uz premejslim jen jestli WM5 nebo WM6, s tomtomem maji obe verze :)
Elven
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paric 1. 10. 2007 20:23

Tak ti poviem upgrade je na webe zadara. ale downgrade enviem ci sa ti podari . Takze zober WM5 a ked ta omrzi tak aktualizujes ;)
Siemens c35i-->Nokia 3100-->Sagem My-X-7--> Motorola Mpx 220 --> E-Ten X500
Paric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod danik25 29. 10. 2007 02:00

a ako si to dokazal , nainstalovat Tom Tom do e-tenu?
podal by si maly navod? mal si mapy na DVD alebo na microSD karte?
diki
danik25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod narg- 29. 10. 2007 08:38

upgrade na WM6 i downgrade na WM5 maka na X500 naprosto bezproblemu, zadne divne chovani wm6 sem nezaregistroval, ale zjistil sem supr vec, na WM6 mas v nasteveni fotaku, tam jak si volis format obrazku mezi bmp a jpg ti pribyde jpg exif, kerej ti nastartuje gps modul pri foceni a kdyz mas signal ze satelitu, mas potom v exif hlavicce souradnice foceni ;) to na wm5 nejni.

pokud stahnes WM z etencorp.com nestracis zaruku (doufam, brzy zjistim, pac posilam na reklamaci :( )

a von je tom tom i na wm?? ja myslel, ze je jen symbian??
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior