Update map na TomTom

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mick04 7. 1. 2008 10:02

Připojil jsem svůj TT 700 na Tomtom home a našlo mi to možnost aktualizovat stávající mapu. Ale nahrávat 1,7GB mapu přes TT home, kde rychlost stahování se pohybuje na hranici telefonického připojení mobilního operátora v jeskyni, to je docela šílený . Existuje nějaké jiné místo, odkud si aktuální mapu můžu stáhnout rychleji? Mám legal veškerý SW, takže nepotřebuju žádný warez. Díky
mick04
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod baranyo 7. 1. 2008 11:19

skus ist k niekomu, kto ma TT Home nainstalovany ( alebo nemam problem si ho nainstalovat) a ma rychlejsi internet ... nenapada mi ina moznost
Tomtom GO 920T NC 8.410, WCE, NA, Tur, Aus, NZ /// 4 GB SDHC card; Internet 30 Mbps
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod warhead_cz 7. 1. 2008 11:32

povrzuji ze me to taky chodi rychle
warhead_cz
Junior

Odeslat příspěvekod mick04 7. 1. 2008 11:50

Hmm, nemusím nikam chodit, přenosová rychlost 6144/384 kb/s, i při nejpomalejším přenosu kolem 3-4tis kb/s. Vše ostatní jde v pohodě, tak nevím... Hlavně mě štve, že mě to nutí mít připojený TT
mick04
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod warhead_cz 7. 1. 2008 11:56

no tak soupnout pres noc k pocitaci a neni co resit :wink:
warhead_cz
Junior

Odeslat příspěvekod vilik 7. 1. 2008 14:40

Musel by jsi najít někoho, kdo by prošel celou proceduru, od koupě mapy, až po stažení, na svém kompu s rychlým připojením a s tvou navigací. Mám obavy, že jiná možnost nebude.
vilik
Junior

Odeslat příspěvekod RizekJ 7. 1. 2008 21:07

Nechápu. Já mapy stáhl a nainstaloval přes TT Home 2 během několika málo minut.
GO 910 GO Apl. v7.903, Western and Central Europe v840.2563, Eastern Europe v680.1536
RizekJ
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 7. 1. 2008 22:05

skus preinstalovat TT Home, resp. stiahnut najnovsiu verziu
Tomtom GO 920T NC 8.410, WCE, NA, Tur, Aus, NZ /// 4 GB SDHC card; Internet 30 Mbps
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod jirka_rbk 5. 2. 2008 20:58

Nazdarek, zakoupil jsem TT GO920T s predinst. mapou Western and Central Europe v710.1576 . Podle dokumentace co byla soucasti baleni bych mel mit po dobu 30 dnu od spusteni zarizeni narok na aktualizaci mapy zdarma. Ale kdyz dam v TT Home2 Zaruku novejsi mapy tak mi to napise, ze Zaruka novejsi mapy neni platna pro mapu kterou mam na TT zarizeni. Pritom mi nabizi v TT Home2 k zakoupeni mapu v715. Nemate s tim nekdo zkusenost?
TT GO920T 7.481 + RDS-TMC , Western and Central Europe v715.1703 , SDHC Panasonic 4GB Class6
jirka_rbk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod baranyo 5. 2. 2008 21:09

jirka_rbk píše:Nazdarek, zakoupil jsem TT GO920T s predinst. mapou Western and Central Europe v710.1576 . Podle dokumentace co byla soucasti baleni bych mel mit po dobu 30 dnu od spusteni zarizeni narok na aktualizaci mapy zdarma. Ale kdyz dam v TT Home2 Zaruku novejsi mapy tak mi to napise, ze Zaruka novejsi mapy neni platna pro mapu kterou mam na TT zarizeni. Pritom mi nabizi v TT Home2 k zakoupeni mapu v715. Nemate s tim nekdo zkusenost?

Podla toho, co som cital na nemeckych strankach, presne to, co mas aj ty sa objavilo u viacerych ludi. Ziadne riesenie momentalne neexistuje a pocita sa s hypotezou, ze mapy 7.15 este nie su v databazach Tomtomu vedene ako najnovsie (kedze boli zverejnene az dnes). Odporucanie je skusit to update-ovat zajtra, pozajtra, jednoducho to skusit neskor.
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavh 13. 2. 2008 18:44

Pořídil jsem před týdnem nového TomTom ONE a nejde ani update map, ani nefunguje MapShare. Zkouším to několikrát denně, dopisuji si s podporou TomTom, teď už problém předávají do Nizozemí. Snad už ti soudruzi z Nizozemí objeví v čem udělali chybu, dříve než mi vyprší záruka nejnovější mapy, příp. i roční lhůta na MapShare (to jsem ještě v běhu neviděl). Ach jo...
jaroslavh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zvonicek 13. 2. 2008 18:49

jaroslavh: Je to tím, že máš novou verzi TomTom Home, která dělá problémy (viz v obsáhlém tématu o TomTom Home 2.2 - http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=47053 ) . Nainstaluj si starší verzi TT Home a vše bude OK.
zvonicek
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavh 14. 2. 2008 12:58

že to tak nejde, jak píšeš. Odinstaloval jsem Home 2.2. a zkusil postupně verzi 1.4 a potom 2.1 a vše je stejné. Nejde a nejde. No, teď by to měli řešit ti soudruzi z Nizozemí, tak uvidíme. Ale je-li nějaký další nápad, rád uvítám. Ale v diskuzi, na kterou odkazuješ i jiní uvádí, že starší verze Home to již neřeší.
jaroslavh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vilik 14. 2. 2008 14:29

jaroslavh píše:že to tak nejde, jak píšeš. Odinstaloval jsem Home 2.2. a zkusil postupně verzi 1.4 a potom 2.1 a vše je stejné. Nejde a nejde. No, teď by to měli řešit ti soudruzi z Nizozemí, tak uvidíme. Ale je-li nějaký další nápad, rád uvítám. Ale v diskuzi, na kterou odkazuješ i jiní uvádí, že starší verze Home to již neřeší.
vilik
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavh 14. 2. 2008 18:49

Na všechno ano.

I když co myslíš správným nakonfigurováním navigace na MapShare?

//Snekac: Příspěvky sloučeny, i po odeslání je můžete Obrázek
jaroslavh
Kolemjdoucí

Další stránka