Nový TomTom Home 2.2 s podporou sdílení dat

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RizekJ 31. 1. 2008 21:56

Jen tiše závidím.
GO 910 GO Apl. v7.903, Western and Central Europe v840.2563, Eastern Europe v680.1536
RizekJ
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 1. 2. 2008 07:18

Zajímavé je, že když spustím TT Home bez připojí TT, tak mám v nabídce Získat bezplatné opravy z MapShare, pokud TT připojím nabídka zmizí (uplně)...
A dnes mi to poprvé píše že mapa nebyla aktualizovaná 19 týdnů, což je docela blbost, protože se starším TTHome mi aktualizase šla bez problémů...
Jinak při aktualizaci TT mí to opravy map z MapShare najde, stahná,ale při instalaci na TT to hodí error, přesně tak jak už zde bylo zminováno...

Vážně mě to s.....tve... :pozor2
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 1. 2. 2008 09:27

Jo, takže žádná změna. Nechodí, stáále nehodíííí, čo je s ním....
19 týdnů je klasika. Tuto nesmyslnou hlášku asi píše standardně. Jinak zajímavá věcička: Když si PŘED aktualizací kliknu na předvolby map share - volba země nebo jak to tam je, tak tam nemám nic. Ovšem, když stáhne aktualizace a PAK si kliknu na totéž tak tam mám opravy dle jednotlivých zemí celkem 1.7 MB (tak jak to má ve screenshotu Baranyo zde). Pak začné dlooouhé stahování, což proběhne, ale instalace končí na tradičním "Cannot instal.....blbablabla.....
No, zatím se tomu ještě směju...
P.S. Zkusil jsem odinstalit verzi Home 2.2 nainstalovat předešlou, ale tam aktualizace Map Share "pro jistotu" už nejde taky (dříve no problem). :roll:
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod RizekJ 1. 2. 2008 11:00

Možná, že jsem na to přišel!!!

Když kliknete na Přidat mapy, tak tam všichni, kterým to nejde, nevidíte mapy instalované na vašem TT. Vidíte tam jen mapy na vašem počítači a mapy k zakoupení. Proto se nemohou instalovat opravy MapShare a nelze ovládat zařízení z TTH2.2 . TTH2.2 si myslí, že na zařízení žádné mapy nejsou! Dal jsem příkaz instalovat mapy. Mapy se do TT nainstalovaly přes stávající. Pak už je TTH2.2 viděl. Poté se TTH začal chovat úplně jinak.
Začala aktualizace a jako první se začaly opět stahovat celé mapy. V mém případě EE a WE&CE. Momentálně jsem na pomalém připojení, a tak se mi ještě obě mapy nestáhly. Poté přijdou na řadu opravy MapShare. Věřím, že tentokrát už to projde.
Upozornění!!! Zazálohujte si oblíbené. Já to neudělal a jsou fuč. Možná, že se dají najít ještě někde v Backup, ale neznám název souboru.
GO 910 GO Apl. v7.903, Western and Central Europe v840.2563, Eastern Europe v680.1536
RizekJ
Junior

Odeslat příspěvekod Sullaco 1. 2. 2008 14:31

Mě by ještě zajímalo jak máp přepínat mezi zařízeními. Mám doma tři přístroje, a v menu, kde by se měl účet aktualizovat o nový přístroj, nebo přístroj změnit tak to nejde...
Sullaco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vojta66 1. 2. 2008 14:55

jo to je průser, můžeš dle TT měnit jednou za půl roku, jinak musíš mít tri účty u TT každej s jinym e-mailem. pakárnička.
Nebo to řešit na podpoře TT
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod rapon 1. 2. 2008 15:23

Tak jsem koukal, že Eliška už tam je, ale je tam 2x ... proč?
TT One XL (9.205) - Central Europe (855.xxxx) - Garmin Oregon 550
rapon
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 1. 2. 2008 15:38

Tak nevím jak u ostatních,ale mě to ty mapy vidí v TT... A MapShare stejně nejde...Stále error...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod RizekJ 1. 2. 2008 20:05

Omlouvám se všem za mystifikaci. Instatalace map proběhla OK, ale opravy MapShare nikoliv. Problém zůstává.
Po této operaci jsm musel absolvovat poměrné zdlouhavou operaci obnovy mého TT do původního stavu pomocí TTH2.1 . Teď už opravdu zanechám pokusů a počkám si až to u TomTomu vyřeší.
Naposledy upravil RizekJ dne 2. 2. 2008 08:43, celkově upraveno 2
RizekJ
Junior

Odeslat příspěvekod rapon 1. 2. 2008 20:26

jj, tak mi nejdou opravy nainstalovat :-(
TT One XL (9.205) - Central Europe (855.xxxx) - Garmin Oregon 550
rapon
Junior

Odeslat příspěvekod Santaha 4. 2. 2008 14:48

Mám TT GO920 T a s TT HOME 2.2 vše O.K., vše funguje bez sebemenších problémů i opravy map. Tak jsem asi z těch štastnějších :-)
Santaha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RychJ 4. 2. 2008 16:05

Kudla fix, jak to může někomu chodit a někomu ne ?
To fakt nechápu, mám taky TT 920 a nejde to... :twisted:
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 4. 2. 2008 18:20

Chtel bych se zeptat ta instalace Home 2.2 se vam nabidla automaticky pri pripojeni navigace k PC? Mne zatim zadnou novou verzi nenabizi
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 4. 2. 2008 18:39

Tak vyzkoušej v tt home nápověda a tam vyhledat TT home-aktualizovat.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 4. 2. 2008 18:43

A ma to ted smysl kdyz s tim ma kazdy druhy problemy nebo uz to tulipani vymakali
eiben
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka