Nový TomTom Home 2.2 s podporou sdílení dat

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eiben 8. 2. 2008 06:04

Taky to mam presne tak
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 8. 2. 2008 07:27

RizekJ píše:to baranyo: můžeš mi říct, jakou máš verzi aplikace? 7.162? Díky2/quote]

ja mam 7.221
Tomtom GO 920T NC 8.410, WCE, NA, Tur, Aus, NZ /// 4 GB SDHC card; Internet 30 Mbps
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 8. 2. 2008 12:02

Teď jsem mluvil s chlápkem z podpory TOMTOM.
O problému vědí, dělají na tom, do týdne bude další verze TomTomHome, která by tom měla již vyřešit. Prý skutečně.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod RizekJ 9. 2. 2008 12:17

baranyo píše:
RizekJ píše:to baranyo: můžeš mi říct, jakou máš verzi aplikace? 7.162? Díky2/quote]

ja mam 7.221

Díky. Možná, že právě v tom je zakopaný pes. Nová verze TTH2.2 asi funguje jen s verzí 7.221.
GO 910 GO Apl. v7.903, Western and Central Europe v840.2563, Eastern Europe v680.1536
RizekJ
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 9. 2. 2008 13:09

Tak verzí 7.221 to nebude,protože já ji mám TTHome mi nejde tak jak má...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod jarda50 9. 2. 2008 20:41

Vážení přátelé před chvílí jsem se opravdu vytočil do běla. Podpora TT mi poslala návrh jak to vyřešit. Vyzkoušel jsem to a nic. Tak jsem jim poslal požadovanou informaci a syst. info. Neozvali se, tak jsem to poslal ještě druhý den znovu a dnes mi přišlo, že vzhledem k tomu, že jsem neodpověděl do 48 hod považují moji věc za výřizenou. Tak jsem jim napsal slušně, ale s důrazem ať si ze mne nedělají legraci.
Skutečně nejsem vulgární, ale jsou to d.....i.
jarda50
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavh 14. 2. 2008 13:02

Žádný vývoj k řešení? Jsem na tom stejně, mám nově koupenou navigaci a MapShare ani updade, nic v Home 2.2 nefachá. A stejně tak ve starších verzích Home (1.4., 2.1). Kdyby tak měl někdoinějakou dobrou zprávu....
jaroslavh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suvel 14. 2. 2008 13:49

Stejně jako byla neudržitelná situace s prvním "vajíčkem" pro RDS/TMC a dnes už jeho následníci jakž takž fungují, budou muset brzy něco udělat i s TT Home. A to nemluvím o FW pro navigace, který zápasí s SD kartami. Docela je mi těch kluků holandskejch líto, protože teď je určitě nenávidí několik milionů lidí, ale marná sláva - neměli pouštět do světa nedodělaný a neodzkoušený šmejd. To by si určitě radši všichni nějaký ten čas do nové verze počkali.

Taky už týden čekám na reakci z Holandska, ale jak říkám, určitě neví, kam dřív skočit, když mají teď z ostudy kabát.
suvel
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavh 14. 2. 2008 21:48

Pochopení bych měl. Ale nevím, proč alespoň s podpory TomTomu nemohou napsat - máme problém, řešíme ho. Nebýt toto fórum, tak si myslím, že mám problém jen sám, a že jsem koupil nějaký zmetek. Také by nebyl problém něco napsat na jejich webu - raději nechají poškozené zákazníky strávit hodiny a dny hledáním v čem to vázne. Hanba!
jaroslavh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vojta66 14. 2. 2008 22:03

Jo a ještě vydávají oslavné oficiální tiskové zprávy o tom, jak je to všechno výbornýýýýý a skvělýýýýý a úúúžasný:

http://www.tomtom.com/news/category.php ... of8bgk3qc0

Tak je to správné, tak to má byt :mrgreen:
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 14. 2. 2008 22:09

Tak ludia, pripajam sa k dlhemu zoznamu tych, ktorym nefunguje MapShare. Este vcera mi mapu zaktualizovalo a dnes uz nie, pricom mi tam pise, ze nebola aktualizovana 21 tyzdnov !!!

Obrázek

Nechapem to ...

Ale ok ... vydrzim aj bez tych oprav, hlavne ze funguje samotna navigacia ...
Tomtom GO 920T NC 8.410, WCE, NA, Tur, Aus, NZ /// 4 GB SDHC card; Internet 30 Mbps
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 14. 2. 2008 22:43

V práci mám TT home 2.2 - nefunguje nic.
Doma mám TT home 2.1 - funguje vše jak má.
Blázinec.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 14. 2. 2008 22:46

Zaujimave, ze este vcera to u mna islo a dnes uz nie ...
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod baranyo 14. 2. 2008 23:55

:hm beriem spat, co som pred chvilou napisal, opat sa Map Share rozbehol !!!!!!!!! :tleskani

Obrázek
baranyo
Junior

Odeslat příspěvekod suvel 15. 2. 2008 07:37

Moc bych se neradoval. Když něco chvíli funguje a chvíli ne a nikdo neví proč... Víc než podezřelé.

To jenom dotvrzuje, že je to neodzkoušený nedodělek. Snad se jednou dočkáme dne, kdy to poběží normálně.
suvel
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka