Miomap v3 v pda?

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wein 19. 2. 2008 09:23

Zajímalo by mě jestli je možné rozběhnout Miomapy v klasickém pda s externím gps modulem.. Mám sice Tom toma, ale chtěl bych pokud je to nějak možné vyzkoušet i tento soft. Předem díky za info a případnou radu :wink:
wein
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 2. 2008 09:53

Mne sa v predpotopnom HP iPAQ 2210 podarilo rozbehat MIOMAP v3.3 bez zavaznejsich problemov, no pouzivam CF GPS prijimac. MM ho nasiel po par sekundach, chodilo to OK, oproti Garmin Mobile XT je prekreslovanie rychle ako blesk. Par mesiacov pred tym som skusal MM v3.2, taktiez to slapalo na prvu supu. Viac sa mi vsak pozdava iGO, ma viac moznosti konfiguracie. Keby MM v3.3 mal moznost ulozenia planovanych tras, bolo by to este zaujimavejsie. Teraz sa momentalne trochu hram s OnCourse, zistil som, ze je to trochu prezlecene iGO. Taktiez na mojom iPAQ-u chodi bez zavad.
anonymni

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 3. 3. 2008 16:26

hm, MioMap v3.3 - to lze legálně koupit? Jde totiž - jak píše gmxt - o převlečené iGo My Way Plus (které legálně koupit samozřejmě lze). MioMap by měla mít společnost Mio jen pro svá PDA a komunikátory...
Jiří Kuruc
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 3. 2008 20:52

Jiri Kuruc : Otazka znela, ci sa to da rozchodit, nie kde kupit. A chodi to vzhladom na vykon stareho PDA paradne, daleko lepsie, nez GMXT. No ako som uz pisal, chybaju tomu niektore prakticke veci. Pokial viem, kupit sa to da, v Rusku, aj s licenciou za 10 USD s mapami celej Europy. Mam dokonca aj blocek :)
anonymni

Odeslat příspěvekod bmxrmx 3. 3. 2008 23:25

Mio 3.3 bez problemu chodi na WM6. Vyzkouseno a perfektne a rychle chodive na HTC Kaiser. Mapy lze pouzit z iGO, aplikace je rychla, stabilni. S externim modulem nemam zkusenosti, ale predpokladam ze nebudou zadne problemy.
bmxrmx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod warhead_cz 4. 3. 2008 09:22

mm 3.3 je uplne normalni pda miomap a zatim jsem s nim nemel problemy na nicem :wink:
warhead_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 4. 3. 2008 13:39

gmxt píše:Jiri Kuruc : Otazka znela, ci sa to da rozchodit, nie kde kupit. A chodi to vzhladom na vykon stareho PDA paradne, daleko lepsie, nez GMXT. No ako som uz pisal, chybaju tomu niektore prakticke veci. Pokial viem, kupit sa to da, v Rusku, aj s licenciou za 10 USD s mapami celej Europy. Mam dokonca aj blocek :)

yep, tak se přidávám k ostatním, samozřejmě funguje bez potíží na všem co jsem zatím testoval :wink:
Jiří Kuruc
Junior

Odeslat příspěvekod VelkýMachr 4. 3. 2008 18:28

nerozchodil jsem tam RDS-TMC. Šlo to nakonec z PDA
Navigace: NAVIGON 6.2 + POI Warner3; i-GO 8; TT 7.450; Route66; OziExplorer; Dynavix 7 v.2.3
CB: ELIX 77S; Sirio TURBO 1000 a mám doopravdy aktuální dopravní informace
VelkýMachr
Junior